55€ από 180€ ( 69 ) για ένα Ολοκληρωμένο Ατομικό Σεμινάριο Τοποθέτησης Βλεφαρίδας με την μέθοδο Τρίχα Τρίχα διάρκειας 4 ωρών με θεωρητική και πρακτική άσκηση, από το Design4you στην Δάφνη, πλησίον σταθμού μετρό Δάφνη.

55€ από 180€ για ένα Ολοκληρωμένο Ατομικό Σεμινάριο Τοποθέτησης Βλεφαρίδας με την μέθοδο Τρίχα - Τρίχα Θεωρητική και Πρακτική άσκηση ΔΩΡΕΑΝ υλικά Διάρκεια: 4 ώρες Ευέλικτο Ωράριο Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Σπουδών   Design4you Επισκεφτείτε το "Design4you" και αφεθείτε στα χέρια των επαγγελματιών.   Η 10ετής εμπειρία στο χώρο, η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση του προσωπικού σε νέες τάσεις και νέες τεχνικές είναι η επιβεβαίωση σας για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.   Ένας νέος, ζεστός και ευχάριστος χώρος που βρίσκεται πολύ κοντά στο Μετρό Δάφνη, σας περιμένει να τον επισκεφτείτε και να χαλαρώσετε. 

€ 55.00

Read on...

Product
 

55€ από 550€ για ένα Επαγγελματικό Σεμινάριο Μακιγιάζ (πρωινό, βραδινό, νυφικό) με ευέλικτο ωράριο (με μαθήματα και τα Σαββατοκύριακα) διάρκειας 15 ωρών με θεωρητική και πρακτική άσκηση και Βεβαίωση Σπουδών, από το Design4you στην Δάφνη, πλησίον σταθμού μετρό Δάφνη.

55€ από 550€ για ένα Επαγγελματικό Σεμινάριο Μακιγιάζ που περιλαμβάνει: Πρωϊνό Μακιγιάζ Βραδινό Μακιγιάζ Νυφικό Μακιγιάζ Θεωρητική και Πρακτική άσκηση Συνολική Διάρκεια: 15 ώρες Ευέλικτο Ωράριο Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Σπουδών   Λίγα Λόγια Oλοκληρωμένη επαγγελματική εκπαίδευση που θα σας αποκαλύψει βήμα βήμα τον κόσμο του μακιγιάζ ανοίγοντας τις πόρτες για την επιτυχημένη επαγγελματική σας ενασχόληση. Στο σεμινάριο μακιγιάζ που έχει διάρκεια 15 ώρες σας παρέχεται βεβαίωση από τη σχολή. Η εκπαίδευση αφορά τις βασικές εφαρμογές μακιγιάζ σε διάφορα σχήματα προσώπου μαζί με χρωματολογία και φωτοσκιάσεις.   Design4you Επισκεφτείτε το "Design4you" και αφεθείτε στα χέρια των επαγγελματιών.   Η 10ετής εμπειρία στο χώρο, η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση του προσωπικού σε νέες τάσεις και νέες τεχνικές είναι η επιβεβαίωση σας για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.   Ένας νέος, ζεστός και ευχάριστος χώρος που βρίσκεται πολύ κοντά στο Μετρό Δάφνη, σας περιμένει να τον επισκεφτείτε και να χαλαρώσετε. 

€ 55.00

Read on...

Product
 

30€ από 120€ ( 75 ) για ένα Σεμινάριο Nail Art με Ημιμόνιμα βερνίκια διάρκειας 6 ωρών ΚΑΙ με Χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών, στο Gold Beauty Academy στην Αθήνα.

30€ από 120€ για ένα Σεμινάριο Nail Art με Ημιμόνιμα βερνίκια  Χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών Διάρκεια: 6 Ώρες   Gold Beauty Academy Η ακαδημία μας, αποτελεί την υλοποίηση του οράματος μιας ομάδας καταξιωμένων επαγγελματιών, για τη δημιουργία ενός σύγχρονου σχολείου ομορφιάς το οποίο θα διδάσκει αποτελεσματικά και  με σεβασμό στο κλάδο, όλες τις τεχνικές και τις σύγχρονες τάσεις για αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με σοβαρότητα στα επαγγέλματα ομορφιάς και αισθητικής.   Με άλλα λόγια, στο Gold Beauty Academy στόχος μας είναι οι επαγγελματίες θα δημιουργούν τους νέους επαγγελματίες, όπως αναφέρει και το slogan της σχολής μας.   Είτε είναι σχολή κομμωτικής, είτε σχολή μακιγιάζ, πεντικιούρ – μανικιούρ, στην ακαδημία μας, θα είστε σίγουροι ότι θα σας διδάξουν άνθρωποι που σέβονται τον σπουδαστή και γνωρίζουν καλά το αντικείμενο τους.   Το Gold Beauty Academy διαθέτει προγράμματα σπουδών ομορφιάς επιπέδου ΙΕΚ, ΚδΒΜ1, τα οποία είναι αναγνωρισμένα από το κράτος, καθώς και ταχύρρυθμα επαγγελματικά σεμινάρια ή ημερίδες.   Πρόσθετο πλεονέκτημα της Ακαδημίας Ομορφιάς μας, είναι ότι έχουμε άμεση επαφή με την αγορά και λαμβάνεται σοβαρή μέριμνα ώστε οι απόφοιτοι μας, να βρίσκουν άμεσα απασχόληση στο αντικείμενο τους.   Στο Gold Beauty Academy, έχουμε και τους ανθρώπους και την εμπειρία αλλά και το όραμα για την ομορφιά και για την υψηλή αισθητική.   Σας περιμένουμε.  

€ 30.00

Read on...

Product
 

75€ από 320€ ( 77 ) για ένα Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Περιποίησης Άκρων, διάρκειας 10 ωρών που περιλαμβάνει Manicure με Ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών χρώμα ή γαλλικό, χορήγηση βεβαίωσης σπουδών ΚΑΙ Δωρεάν υλικά από την σχολή του Nail point Academy στο κέντρο της Αθήνας, πλησίον μετρό Πανεπιστήμιο.

75€ από 320€ για ένα Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Περιποίησης Άκρων, διάρκειας 10 ωρών που περιλαμβάνει: Σωστή προετοιμασία φυσικού νυχιού Τοποθέτηση Gel polish Perfect smile line French manicure Ασφαλή χρήση τροχού Αφαίρεση  Πρακτική άσκηση σε φυσικά μοντέλα Δωρεάν Υλικά Χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών Διάρκεια: 10 Ώρες   Nail Point Academy Το Nail Point Academy μετά απο μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης δημιουργεί για αρχάριους αλλά και για επαγγελματίες σεμινάρια με όλες τις τεχνικές στην αισθητική άκρων / σώματος / μακιγιάζ / προσώπου.    Η συνεχής ενημέρωση μας αλλά και εκπαιδευσή  σε όλες τις νέες τάσεις μας καθιστούν απο τα καλύτερα κέντρα εκπαίδευσης.    Σε εμάς μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εξής ενότητες : Manicure Pedicure Ονυχοπλαστική ( GEL / ACRYLIC ) Νail art and design( Γραμμικό σχέδιο/ 3D acrylic design/ One stroke /Gel painting) Αποτρχίχωση σώματος Eyelash Extensions Microblading Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών Μακιγιάζ ( ΠΡΩΙΝΌ / ΒΡΑΔΥΝΟ / ΝΥΦΙΚΟ ) Massage σώματος & πελμάτων Μετεκπαιδευτικά σεμινάρια   Κατανοώντας τους δύσκολους καιρούς τις εποχής μας δημιουργήσαμε τα οικονομικότερα πακέτα τις αγοράς έτσι ώστε να είναι προσιτά σε όλους. Στους σπουδαστές μας προσφέρουμε:   Ολιγομελή τμήματα από 2 έως 6 άτομα maximum, πετυχαίνοντας έτσι καλύτερη παρακολούθηση των σπουδαστών και περισσότερη προσοχή από τους καθηγητές. Πρακτική εξάσκηση και μετά το τέλος των μαθημάτων. Βεβαίωση παρακολούθησης των σεμιναρίων ανοίγοντας έτσι τις πόρτες στις μεγαλύτερες εκθέσεις καθώς και επαγγελματικούς προσανατολισμούς. Δωρεάν υλικά εκπαίδευσης. Τα οικονομικότερα πακέτα της αγοράς.   Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε σε ένα όμορφο και φιλόξενο χώρο καθώς επίσης και να σας βοηθήσουμε να εκπαιδευτείτε σωστά σε αυτό που πραγματικά θέλετε.  

€ 75.00

Read on...

Product
 

69€ από 250€ ( 72 ) για ένα Σεμινάριο Ακρυλικού με τις τεχνικές φυσική ενίσχυση ,φόρμα και tip καθως και με την νεα μέθοδο dipping διάρκειας 18 ωρών ΚΑΙ με Χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών, στο Gold Beauty Academy στην Αθήνα.

69€ από 250€ για ένα Σεμινάριο Ακρυλικού που περιλαμβάνει τις τεχνικές: Φυσική ενίσχυση Φόρμα  Tip  Dipping Χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών Διάρκεια: 18 Ώρες   Gold Beauty Academy Η ακαδημία μας, αποτελεί την υλοποίηση του οράματος μιας ομάδας καταξιωμένων επαγγελματιών, για τη δημιουργία ενός σύγχρονου σχολείου ομορφιάς το οποίο θα διδάσκει αποτελεσματικά και  με σεβασμό στο κλάδο, όλες τις τεχνικές και τις σύγχρονες τάσεις για αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με σοβαρότητα στα επαγγέλματα ομορφιάς και αισθητικής.   Με άλλα λόγια, στο Gold Beauty Academy στόχος μας είναι οι επαγγελματίες θα δημιουργούν τους νέους επαγγελματίες, όπως αναφέρει και το slogan της σχολής μας.   Είτε είναι σχολή κομμωτικής, είτε σχολή μακιγιάζ, πεντικιούρ – μανικιούρ, στην ακαδημία μας, θα είστε σίγουροι ότι θα σας διδάξουν άνθρωποι που σέβονται τον σπουδαστή και γνωρίζουν καλά το αντικείμενο τους.   Το Gold Beauty Academy διαθέτει προγράμματα σπουδών ομορφιάς επιπέδου ΙΕΚ, ΚδΒΜ1, τα οποία είναι αναγνωρισμένα από το κράτος, καθώς και ταχύρρυθμα επαγγελματικά σεμινάρια ή ημερίδες.   Πρόσθετο πλεονέκτημα της Ακαδημίας Ομορφιάς μας, είναι ότι έχουμε άμεση επαφή με την αγορά και λαμβάνεται σοβαρή μέριμνα ώστε οι απόφοιτοι μας, να βρίσκουν άμεσα απασχόληση στο αντικείμενο τους.   Στο Gold Beauty Academy, έχουμε και τους ανθρώπους και την εμπειρία αλλά και το όραμα για την ομορφιά και για την υψηλή αισθητική.   Σας περιμένουμε.  

€ 69.00

Read on...

Product
 

65€ από 400€ ( 84 ) για ένα Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Σεμινάριο Τοποθέτησης Βλεφαρίδας Extension Eyelashes Τρίχα Τρίχα ή 3D διάρκειας 10 ωρών, με χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών ΚΑΙ Δωρεάν Υλικά, από το Beauty Academy στην Καλλιθέα.

65€ από 400€ για ένα Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Σεμινάριο Τοποθέτησης Βλεφαρίδας Extension Eyelashes Τρίχα Τρίχα ή 3D Διάρκεια Σεμιναρίου: 10 ώρες Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων χορηγείται βεβαίωση σπουδών που σας δίνει την δυνατότητα να εργασθείτε σε κομμωτήρια, spa κ.α. Η σχολή παρέχει ΔΩΡΕΑΝ όλα τα υλικά που θα χρειαστούν για την πραγματοποίηση των σεμιναρίων.   Τα μαθήματα περιλαμβάνουν: Θεωρητικό και πρακτικό μέρος Πρακτική σε κούκλα και μοντέλο Τεχνικές κόλλησης τρίχα-τρίχα η 3D Επιλογή των κατάλληλων βλεφαρίδων Προετοιμασία για την επεξεργασία βλεφαρίδων και την τεχνική τοποθέτησης   Beauty Academy Η σχολή μας αποτελείται απο έναν όμορφο και ευχάριστο χώρο, με καταξιωμένους καθηγητές, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της τέχνης και της ομορφιάς, με σκοπό να εκπαιδέυση επαγγελματίες για μια πετυχημένη πορεία. Οι σπουδές είναι υψηλών προδιαγραφών και με το δίπλωμα εκπαίδευσης που παρέχει η σχολή μας. οι μαθητές μπορούν να εργαστούν σε spa,κομμωτήρια,studio νυχιών. Η ''Beauty Academy'' βρίσκεται 2' λεπτά απο τον ΗΣΑΠ Καλλιθέας.  

€ 65.00

Read on...

Product
 

55€ από 350€ ( 84 ) για ένα Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Σεμινάριο Ακρυλικού με την μέθοδο Dipping Acrilyc System διάρκειας 10 ωρών, με χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών ΚΑΙ Δωρεάν Υλικά, από το Beauty Academy στην Καλλιθέα.

55€ από 350€ για ένα Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Σεμινάριο Ακρυλικού με την μέθοδο Dipping Acrilyc System Διάρκεια Σεμιναρίου: 10 ώρες Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων χορηγείται βεβαίωση σπουδών που σας δίνει την δυνατότητα να εργασθείτε σε κομμωτήρια, spa κ.α. Η σχολή παρέχει ΔΩΡΕΑΝ όλα τα υλικά που θα χρειαστούν για την πραγματοποίηση των σεμιναρίων.   Τα μαθήματα περιλαμβάνουν: Θεωρητικό και πρακτικό μέρος Πρακτική σε κούκλα και μοντέλο Άοσμη μέθοδος χωρίς το υγρό του ακρυλικού Διάρκεια και αντοχή Προετοιμασία και επεξεργασία του νυχιού για σωστή τοποθέτηση υλικών    Beauty Academy Η σχολή μας αποτελείται απο έναν όμορφο και ευχάριστο χώρο, με καταξιωμένους καθηγητές, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της τέχνης και της ομορφιάς, με σκοπό να εκπαιδέυση επαγγελματίες για μια πετυχημένη πορεία. Οι σπουδές είναι υψηλών προδιαγραφών και με το δίπλωμα εκπαίδευσης που παρέχει η σχολή μας. οι μαθητές μπορούν να εργαστούν σε spa,κομμωτήρια,studio νυχιών. Η ''Beauty Academy'' βρίσκεται 2' λεπτά απο τον ΗΣΑΠ Καλλιθέας.  

€ 55.00

Read on...

Product
 

Από 50€ για Επαγγελματικά Σεμινάρια Μακιγιάζ με ταχύρυθμα μαθήματα για να κατακτήσετε τον χώρο της ομορφιάς, με χορήγηση βεβαίωσης σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών από το αδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 Εκπαιδευτική Ένωση στο Σύνταγμα.

50€ από 190€ για μακιγιάζ μεγαλύτερων ηλικιών (σβήσιμο ρυτίδων, νεανική όψη, ειδικές τεχνικές) διάρκειας 5 ωρών - απαραίτητη η γνώση του μακιγιάζ πρωινό-βραδινό. 60€ από 450€ για μακιγιάζ πρωινό- βραδινό διάρκειας 10 ωρών 70€ από 650€  για νυφικό μακιγιάζ διάρκειας 5 ωρών - απαραίτητη η γνώση του μακιγιάζ πρωινό-βραδινό. 80€ από 280€ για εμφύτευση βλεφαρίδας, με τη μέθοδο "τρίχα- τρίχα",  διάρκειας 5 ωρών 450€ από 1500€ για μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών, με τη μέθοδο microblading, διάρκειας 15 ωρών 450€ από 1500€ για μόνιμο μακιγιάζ χειλιών, με τη μέθοδο Ombre, διάρκειας 15 ωρών Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 "Εκπαιδευτική Ένωση" , που είναι αδειοδοτημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) και μπορούν να βγουν άμεσα στην αγορά εργασία.   Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΕΝΩΣΗ Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΕΝΩΣΗ προσφέρει σύγχρονα και πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών στους τομείς: Αισθητικής/ Ομορφιάς, Παιδαγωγικών Σπουδών, Υγείας/ Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ψυχολογίας/ Ανθρωπιστικών Σπουδών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού, Πληροφορικής, Θεολογικών/ Εκκλησιαστικών Σπουδών, και Καλών Τεχνών. Σε συνεργασία με άλλους πιστοποιημένους φορείς όπως η ACTA, προσφέρει επαγγελματικές πιστοποιήσεις, που αποτελούν ένα ακόμη επιπλέον εφόδιο για τους αποφοίτους του. Τα μετεκπαιδευτικά προγράμματα καθώς και τα προσφερόμενα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης & τα επαγγελματικά/ επιμορφωτικά σεμινάρια, είναι διάρκειας λίγων ωρών, ετήσια, ή και περισσότερα έτη, ανάλογα με τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις του κάθε προγράμματος. Η Ένωση εκσυγχρονίζει διαρκώς τα προσφερόμενα προγράμματα, έτσι ώστε να εναρμονίζονται με τις εξελίξεις και τις τάσεις της αγοράς, καθώς και τη ζήτηση εξειδικευμένων στελεχών/ επαγγελματιών.  Οι εγκαταστάσεις της Ένωσης, βρίσκονται στην καρδιά της «τουριστικής/ κοσμοπολίτικης» Αθήνας στο Σύνταγμα, σε ένα χώρο προσεγγίσιμο απ’ όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ, τρένο), καθιστώντας την πρόσβαση των σπουδαστών του ιδιαίτερα εύκολη, σε οποιαδήποτε περιοχή και εάν κατοικούν.  

€ 50.00

Read on...

Product
 

69€ από 600€ ( 89 ) για ένα Ολοκληρωμένο Σεμινάριο Ακρυλικού με τις τεχνικές (Φυσική Ενίσχυση, Φόρμα και Tip) και με τη νέα μέθοδο Dipping διάρκειας 20 ωρών και με Βεβαίωση Σπουδών, από το Design4you στην Δάφνη, πλησίον σταθμού μετρό Δάφνη.

69€ από 600€ για ένα Ολοκληρωμένο Σεμινάριο Ακρυλικού που περιλαμβάνει τεχνικές όπως: Φυσική Ενίσχυση Φόρμα Tip Tη νέα μέθοδο Dipping Με προετοιμασία και επεξεργασία του νυχιού Θεωρητική και Πρακτική άσκηση ΔΩΡΕΑΝ υλικά Διάρκεια: 20 ώρες Ευέλικτο Ωράριο Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Σπουδών   Λίγα Λόγια Aποκτήστε εκπαιδευτικές γνώσεις εύκολα και οικονομικά, έχοντας τα απαραίτητα εφόδια ώστε να "ανοίξετε τα… δικά σας πανιά" στο χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης! Tα τελευταία χρόνια οι συγκεκριμένοι κλάδοι ομορφιάς παρουσιάζουν ραγδαία εξέλιξη με αυξημένη την προσφορά εργασίας!     Design4you Επισκεφτείτε το "Design4you" και αφεθείτε στα χέρια των επαγγελματιών.   Η 10ετής εμπειρία στο χώρο, η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση του προσωπικού σε νέες τάσεις και νέες τεχνικές είναι η επιβεβαίωση σας για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.   Ένας νέος, ζεστός και ευχάριστος χώρος που βρίσκεται πολύ κοντά στο Μετρό Δάφνη, σας περιμένει να τον επισκεφτείτε και να χαλαρώσετε. 

€ 69.00

Read on...

Product
 

99€ από 500€ ( 80 ) για ένα Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Περιποίησης Άκρων με Ταχύρυθμα Μαθήματα για εκμάθηση Manicure, Pedicure, Θεραπευτικό Pedicure, Ημιμόνιμο χρώμα, Ασθένειες νυχιών, Αποστείρωση – Απολύμανση, Ονυχοπλαστική, Φυσική Ενίσχυση, Τεχνητά νύχια με tips, Συντήρηση, Νail art και Gel, διάρκειας 60 ωρών και με Βεβαίωση Σπουδών, από το Design4you στην Δάφνη, πλησίον σταθμού μετρό Δάφνη.

99€ από 500€ για ένα Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Περιποίησης Άκρων που περιλαμβάνει: Manicure Pedicure Θεραπευτικό Pedicure Ημιμόνιμο χρώμα Ασθένειες νυχιών Αποστείρωση – Απολύμανση Ονυχοπλαστική Φυσική Ενίσχυση Τεχνητά νύχια με tips Συντήρηση Νail art και Gel ΔΩΡΕΑΝ υλικά Διάρκεια: 60 ώρες Ευέλικτο Ωράριο Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Σπουδών   Design4you Επισκεφτείτε το "Design4you" και αφεθείτε στα χέρια των επαγγελματιών.   Η 10ετής εμπειρία στο χώρο, η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση του προσωπικού σε νέες τάσεις και νέες τεχνικές είναι η επιβεβαίωση σας για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.   Ένας νέος, ζεστός και ευχάριστος χώρος που βρίσκεται πολύ κοντά στο Μετρό Δάφνη, σας περιμένει να τον επισκεφτείτε και να χαλαρώσετε. 

€ 99.00

Read on...

Product
 

90€ για έξι (6) ενότητες στην προετοιμασία για πιστοποίηση ECDL σε επίπεδο Core ή 60€ Ecdl Basic για τις (3) Βασικές ενότητες του Δημόσιου από το εκπαιδευτικό κέντρο «Multilingual» στο Αιγάλεω (έναντι μετρό)!! Αρχικής Αξίας 290€ Έκπτωση 75 !!

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 28/02/2018 (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες). Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει: 42 Ώρες, 7 Ενότητες: Βασικές έννοιες, Windows, Word, Excel, Internet, PowerPoint, Access. Δωρεάν βιβλίο. Δώρο κωδικός για εκμάθηση Τυφλού Συστήματος. Δώρο κωδικός για Απεριόριστα Τεστ Προσομοίωσης. Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστα κουπόνια για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους. Έναρξη μαθημάτων μετά από συνεννόηση με την σχολή. Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν, στα τηλέφωνα που εμφανίζονται στο κουπόνι, μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Σε περίπτωση ακύρωσης θα πρέπει να ειδοποιήσετε 1 ημέρα πριν. Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού και η προσκόμιση του κατά την εξαργύρωση. Ώρες εξυπηρέτησης: Δευ-Παρ. 10.30 - 21.00 και Σαβ. 09.00 - 14.00. Διεύθυνση: Ιερά Οδός 227, Αιγάλεω. Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.99.65.680 Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 - 18:00) ή στο 698.33.93.245 .

€ 90.00

Read on...

Product
 

69€ από 210€ για ολοκληρωμένη επαγγελματική εκπαίδευση στις τεχνικές της ονυχοπλαστικής με χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης σεμιναρίων από το «Spa Center» στoν Άγιο Στέφανο (Έναντι Σταθμού Προαστιακού). ΔΩΡΟ με την αγορά της προσφοράς χρήσιμο σετ προϊόντων. Έκπτωση 67 !!

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 28/02/2018.    Η προσφορά ισχύει Tρίτη έως Σάββατο 09.00-21.00, Δευτέρα κλειστά.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει:   ~ Έξι (6) ώρες επαγγελματικής εκπαίδευσης στις παρακάτω τεχνικές:   Ονυχοπλαστική με gel   Φυσική ενίσχυση νυχιού   Επιμήκυνση φυσικού νυχιού με φόρμα   Συντήρηση του gel   ~ΔΩΡΟ με την αγορά τη προσφορά όλα τα παρακάτω: Φόρμες χτισίματος νυχιών Μπάφερ (Buffer) νυχιών Gel χτισίματος νυχιών Λίμα νυχιών Primer νυχιών   Τα μαθήματα, εφόσον αποκτήσετε το κουπόνι, θα πραγματοποιούνται τις ημέρες Tρίτη έως Σάββατο μόνο με ραντεβού με ευέλικτο ωράριο.    Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και της πρακτικής εξάσκησης ο κάθε σπουδαστής αποκτά βεβαίωση που αποδεικνύει την εξειδίκευσή του στις τεχνικές που παρακολούθησε.   Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού τηλεφωνήστε στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας για κατοχύρωση θέσεων.   Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το DealTown.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

€ 69.00

Read on...

Product
 

69€ για ολοκληρωμένο σεμινάριο ακρυλικού που περιλαμβάνει τεχνικές για φυσική ενίσχυση, φόρμα, tip, την νέα μέθοδο diping συνολικής διάρκειας 18 ωρών, στο Gold Beauty Academy στην Αθήνα. Έχουμε τους ανθρώπους και την εμπειρία αλλά και το όραμα για την ομορφιά και για την υψηλή αισθητική.

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 28/02/2018.    Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά:   ~69€ από 250€ για Ολοκληρωμένο σεμινάριο ακρυλικού που περιλαμβάνει τεχνικές για φυσική ενίσχυση, φόρμα tip την νέα μέθοδο diping διάρκειας 18 ωρών   Χορηγείται βεβαίωση σπουδών με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.   Σε ολιγομελή τμήματα & ευέλικτο ωράριο.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την εγγραφή στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας αναφέροντας όνομα και κωδικό κουπονιού.   Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού στην σχολή κατά την ημέρα της εγγραφής.

€ 69.00

Read on...

Product
 

30€ για σεμινάριο nail art με ημιμόνιμα βερνίκια διάρκειας 6 ωρών, στο Gold Beauty Academy στην Αθήνα. Έχουμε τους ανθρώπους και την εμπειρία αλλά και το όραμα για την ομορφιά και για την υψηλή αισθητική.

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 28/02/2018.    Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει τις παρακάτω επιλογές:   ~30€ από 120€ για Σεμινάριο nail art με ημιμονιμα βερνίκια διάρκειας 6 ωρών σε ολιγομελή τμήματα & ευέλικτο ωράριο. Οι τεχνίτες θα προσκομίσουν τα μοντέλα τους.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την εγγραφή στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας αναφέροντας όνομα και κωδικό κουπονιού.   Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού στην σχολή κατά την ημέρα της εγγραφής.

€ 30.00

Read on...

Product
 

30€ για εκμάθηση τροχού συνολικής διάρκειας 10 ωρών, στο Gold Beauty Academy στην Αθήνα. Έχουμε τους ανθρώπους και την εμπειρία αλλά και το όραμα για την ομορφιά και για την υψηλή αισθητική.

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 28/02/2018.    Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει τις παρακάτω επιλογές:   ~30€ από 120€ για Εκμάθηση τροχού διάρκειας 10 ωρων που περιλαμβάνει   πετσάκια κατέβασμα για συντήρηση   και   αφαίρεση υλικού ακρυλικό ή Gel.   Σε ολιγομελή τμήματα & ευέλικτο ωράριο.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την εγγραφή στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας αναφέροντας όνομα και κωδικό κουπονιού.   Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού στην σχολή κατά την ημέρα της εγγραφής.

€ 30.00

Read on...

Product
 

150€ για ολοκληρωμένη επαγγελματική εκπαίδευση στις τεχνικές για Μόνιμη Περμανάντ Φρυδιών με χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης σεμιναρίων από το «Spa Center» στoν Άγιο Στέφανο (Έναντι Σταθμού Προαστιακού). Έκπτωση 67 !!

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 28/02/2018.    Η προσφορά ισχύει Tρίτη έως Σάββατο 09.00-21.00, Δευτέρα κλειστά.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει:   ~ Έξι (6) ώρες επαγγελματικής εκπαίδευσης στις τεχνικές για Μόνιμη Περμανάντ Φρυδιών. Τα μαθήματα, εφόσον αποκτήσετε το κουπόνι, θα πραγματοποιούνται τις ημέρες Tρίτη έως Σάββατο μόνο με ραντεβού με ευέλικτο ωράριο.    Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και της πρακτικής εξάσκησης ο κάθε σπουδαστής αποκτά βεβαίωση που αποδεικνύει την εξειδίκευσή του στις τεχνικές που παρακολούθησε.   Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού τηλεφωνήστε στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας για κατοχύρωση θέσεων.   Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το DealTown.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

€ 150.00

Read on...

Product
 

Από 50€ για Επαγγελματικά Σεμινάρια Μακιγιάζ με απόκτηση Βεβαίωσης από το αδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1. Επαγγελματικά σεμινάρια με ταχύρυθμα μαθήματα για να κατακτήσετε τον χώρο της ομορφιάς, με χορήγηση βεβαίωσης σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών και δωρεάν υλικά από την Εκπαιδευτική Ένωση στο Σύνταγμα!!

Δυνατότητα εγγραφής στα σεμινάρια ΑΜΕΣΑ με την αγορά του κουπονιού & έναρξη των μαθημάτων 28/02/2018!    Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της Εκπαιδευτικής Ένωσης από έμπειρους επαγγελματίες.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο & 1 πακέτο σεμιναρίου και αφορά συγκεκριμένα σε επιλογή από:   ~50€ για μακιγιάζ μεγαλύτερων ηλικιών(σβήσιμο ρυτίδων κλπ), συνολικής διάρκειας 5 ωρών. Για την παρακολούθηση των παραπάνω μαθημάτων προ απαιτείται η γνώση του μακιγιάζ πρωινό-βραδινό.   ~60€ για μακιγιάζ πρωινό-βραδινό συνολικής διάρκειας 10 ωρών.   ~70€ για νυφικό μακιγιάζ, συνολικής διάρκειας 5 ωρών. Για την παρακολούθηση των παραπάνω μαθημάτων “νυφικού μακιγιάζ” προ απαιτείται η γνώση του μακιγιάζ πρωινό-βραδινό.   ~450€ για μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών, με τη μέθοδο microblading, διάρκειας 15 ωρών.   ~450€ για μόνιμο μακιγιάζ χειλιών, με τη μέθοδο Ombre, διάρκειας 15 ωρών.   Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 «Εκπαιδευτική Ένωση», που είναι αδειοδοτημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) και μπορούν να βγουν άμεσα στην αγορά εργασίας.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την εγγραφή στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας αναφέροντας όνομα και κωδικό κουπονιού.   Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού στην σχολή κατά την ημέρα της εγγραφής.  

€ 50.00

Read on...

Product
 

200€ για Επαγγελματικό ταχύρυθμο σεμινάριο αποτρίχωσης 15 ωρών, για πραγματικά εφόδια στον χώρο της αισθητικής και της ομορφιάς, με απόκτηση Βεβαίωσης από το αδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 «Εκπαιδευτική Ένωση» στο Σύνταγμα!!

Δυνατότητα εγγραφής στα σεμινάρια ΑΜΕΣΑ με την αγορά του κουπονιού.    Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ένωση από έμπειρους επαγγελματίες.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα:   -Επαγγελματικό σεμινάριο για Αποτρίχωση με ζεστό κερί, Αποτρίχωση με κρύο κερί ρολέττα, Βιολογική Αποτρίχωση.   Ολοκληρωμένη επαγγελματική εκπαίδευση που θα σας αποκαλύψει βήμα τις τεχνικές,  ανοίγοντας τις πόρτες για την επιτυχημένη επαγγελματική σας ενασχόληση!   Ενότητες Σεμιναρίου (15 ώρες) •Κανόνες υγιεινής •Στοιχεία Ανατομίας του Δέρματος •Φυσιολογία της Τρίχας •Κύκλος Ανάπτυξης της τρίχας •Ενδείξεις – Αντενδείξεις μεθόδων αποτρίχωσης •Μέθοδοι Αποστείρωσης – Απολύμανσης και Υγιεινής •Τύποι Κεριών – Προϊόντα για πριν και μετά την Αποτρίχωση •Εφαρμογή Αποτρίχωσης με Ζεστό – Κρύο Κερί, Χαλάουα, Βιολογική Αποτρίχωση •Πρακτική Εφαρμογή   Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 «Εκπαιδευτική Ένωση» , που είναι αδειοδοτημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) και μπορούν να βγουν άμεσα στην αγορά εργασίας.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την εγγραφή στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας αναφέροντας όνομα και κωδικό κουπονιού.   Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού στην σχολή κατά την ημέρα της εγγραφής.

€ 200.00

Read on...

Product
 

69€ για Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Combi Manicure Russian, συνολικής διάρκειας 6 ωρών με απόκτηση Βεβαίωσης Σπουδών στο Design4you στην Δάφνη! Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση με επαγγελματίες καθηγητές καταξιωμένους στο χώρο της ομορφιάς!!

Δυνατότητα εγγραφής στην σχολή ΑΜΕΣΑ με την αγορά του κουπονιού και παρακολούθησης των σεμιναρίων.   Τα τμήματα είναι ολιγομελή (6-8 άτομα) με θεωρητική/πρακτική εκπαίδευση σε βασικές και εξειδικευμένες τεχνικές.   Το Design4you παρέχει ΔΩΡΕΑΝ όλο το απαραίτητο υλικό για την πραγματοποίηση των μαθημάτων.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα:   ~Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Combi Manicure Russian που περιλαμβάνει:   -Προετοιμασία φυσικού νυχιού  -Ασφαλή Εκμάθηση Τροχού με τις ειδικές φρέζες -Καθαρισμός επωνύχιων -Βαφή με απλό και ημιμόνιμο βερνίκι   Η συνολική διάρκεια των μαθημάτων είναι 6 ώρες.   Με την ολοκλήρωση του κύκλου των σεμιναρίων χορηγείται Βεβαίωση Σπουδών από το Design4you, ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών.   Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ΟΛΟΥΣ, είτε σπουδαστές/απόφοιτους του κλάδου του καλλωπισμού, είτε σε ήδη επαγγελματίες αισθητικούς και κομμωτές, είτε σε αρχάριους/ανειδίκευτους που θέλουν να μπουν στον κόσμο της ομορφιάς αποκτώντας γνώση και εμπειρία.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την εγγραφή στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας αναφέροντας όνομα και κωδικό κουπονιού.   Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού στην σχολή κατά την ημέρα της εγγραφής.

€ 69.00

Read on...

Product
 

50€ για επαγγελματικό σεμινάριο μανικιούρ πεντικιούρ διάρκειας 18 ωρών, στο Gold Beauty Academy στην Αθήνα. Έχουμε τους ανθρώπους και την εμπειρία αλλά και το όραμα για την ομορφιά και για την υψηλή αισθητική.

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 28/02/2018.    Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει:   ~50€ από 320€ για Σεμινάριο μανικιούρ-πεντικιούρ διάρκειας 18 ωρών που περιλαμβάνει   θεωρία πρακτική μανικιούρ απλό και γαλλικό   θεωρία πρακτική πεντικιούρ απλό και γαλλικό,   θεραπεία κερατολυτική λοσιόν,   ημιμόνιμη βαφή   Σε ολιγομελή τμήματα & ευέλικτο ωράριο.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την εγγραφή στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας αναφέροντας όνομα και κωδικό κουπονιού.   Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού στην σχολή κατά την ημέρα της εγγραφής.

€ 50.00

Read on...

Product