65€ για δέκα (10) ώρες Θεωρητικών και Πρακτικών Επαγγελματικών Σεμιναρίων Tοποθέτησης βλεφαρίδας Extension Eyelashes ή 3D, από την Σχολή Beauty Academy που βρίσκεται στην Καλλιθέα. Έκπτωση 84 !!

Δυνατότητα εγγραφής στην σχολή ΑΜΕΣΑ με την αγορά του κουπονιού έως 28/02/2018. (καταληκτική ημερομηνία εγγραφών).   Τα τμήματα είναι πρωινά-μεσημεριανά-απογευματινά και ώρες επικοινωνίας από Δευτέρα έως Σάββατο 10.00 με 20.00.   Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από καταξιωμένους καθηγητές, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της τέχνης και της ομορφιάς, με σκοπό να εκπαιδεύσει επαγγελματίες για μια πετυχημένη πορεία.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα:   ~Δέκα (10) ώρες Θεωρητικών και Πρακτικών Επαγγελματικών Σεμιναρίων Tοποθέτησης Bλεφαρίδας Extension Eyelashes ή 3D.   ~Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων χορηγείται δίπλωμα εκπαίδευσης.   ~Η σχολή παρέχει δωρεάν όλα τα υλικά που θα χρειαστούν για την πραγματοποίηση των σεμιναρίων.   Τα μαθήματα περιλαμβάνουν:   Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε κούκλα & μοντέλο. Τεχνικές Κόλλησης τρίχα τρίχα ή 3D. Επιλογή των κατάλληλων βλεφαρίδων Προετοιμασία για την επεξεργασία βλεφαρίδων και την τεχνική τοποθέτησης   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την εγγραφή στα τηλέφωνα 2109425627 - 6945055909 αναφέροντας όνομα και κωδικό κουπονιού.   Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού στην σχολή κατά την ημέρα της εγγραφής.

€ 65.00

Read on...

Product
 

55€ για Επαγγελματικό Σεμινάριο Νυχιών, συνολικής διάρκειας 10 ωρών, με απόκτηση Διπλώματος Εκπαίδευσης. Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε ακρυλικό με την μέθοδο DIPPING (DIPPING ACRILYC SYSTEM), από την Σχολή Beauty Academy που βρίσκεται στην Καλλιθέα. Έκπτωση 90 !!

Δυνατότητα εγγραφής στην σχολή ΑΜΕΣΑ με την αγορά του κουπονιού έως 28/02/2018. (καταληκτική ημερομηνία εγγραφών).   Τα τμήματα είναι πρωινά-μεσημεριανά-απογευματινά και ώρες επικοινωνίας από Δευτέρα έως Σάββατο 10.00 με 20.00.   Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από καταξιωμένους καθηγητές, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της τέχνης και της ομορφιάς, με σκοπό να εκπαιδεύσει επαγγελματίες για μια πετυχημένη πορεία.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα:   ~55€ για δέκα (10) ώρες Θεωρητικών και Πρακτικών Επαγγελματικών Σεμιναρίων σε ακρυλικό με την μέθοδο DIPPING (DIPPING ACRILYC SYSTEM).   ~Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων χορηγείται δίπλωμα εκπαίδευσης.    ~Η σχολή παρέχει δωρεάν όλα τα υλικά που θα χρειαστούν για την πραγματοποίηση των σεμιναρίων.   Τα μαθήματα περιλαμβάνουν:   Θεωρητική εκπαίδευση Πρακτική εκπαίδευση σε μοντέλο Άοσμη μέθοδος χωρίς το υγρό του ακρυλικού Διάρκεια & Αντοχή Προετοιμασία & επεξεργασία του νυχιού για την σωστή τοποθέτηση των υλικών   Ολοκληρωμένη επαγγελματική εκπαίδευση που θα σας αποκαλύψει βήμα βήμα τον κόσμο της ομορφιάς ανοίγοντας τις πόρτες για την επιτυχημένη επαγγελματική σας ενασχόληση.   Οι σπουδές είναι υψηλών προδιαγραφών και με το δίπλωμα εκπαίδευσης που παρέχει η σχολή μας οι μαθητές μπορούν να εργαστούν σε spa, κομμωτήρια, studio νυχιών.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την εγγραφή στα τηλέφωνα 2109425627 - 6945055909 αναφέροντας όνομα και κωδικό κουπονιού.   Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού στην σχολή κατά την ημέρα της εγγραφής.

€ 55.00

Read on...

Product
 

25€ από 165€ για μαθήματα προετοιμασίας για πιστοποίηση Η Υ ECDL ή UNICERT για τρείς (3) ενότητες, συνολικής διάρκειας 40 ωρών ή 50€ από 330€ για έξι (6) ενότητες διάρκειας 80 ωρών, από το εργαστήριο ελευθέρων σπουδών «Get Ready» ακριβώς δίπλα στην έξοδο του σταθμού μετρό Αιγάλεω!! Δυνατότητα μαθημάτων και από το σπίτι (εξ' αποστάσεως)!!

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως 28/02/2018. (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και γιορτές). Η προσφορά ισχύει Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-14:00 & 17:00-21:00. Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά αφορά τις επιλογές:   ~25€ για μαθήματα προετοιμασίας για πιστοποίηση Η/Υ ECDL ή UNICERT για τρείς (3) ενότητες (40 ώρες). ή ~50€ για μαθήματα προετοιμασίας για πιστοποίηση Η/Υ ECDL ή UNICERT για έξι (6) ενότητες (80 ώρες). Ταχύρυθμα σεμινάρια χειρισμού Η/Υ Το Basic (ECDL ή UNICERT) πακέτο με 40 ώρες μαθήματος έχει διάρκεια από 1 έως 3 μήνες και περιλαμβάνει: Word, Excel, Internet Με πιστοποίηση ECDL ή UNICERT αναγνωρισμένες από το Α.Σ.Ε.Π. Με πρωτοποριακή μέθοδο ατομικού μαθήματος μικτής διδασκαλίας Ελεύθερο ωράριο μαθημάτων από 2 έως 5 φορές την εβδομάδα Πρωί ή απόγευμα ανάλογα με τον ελεύθερο χρόνο σας Συνολικά μέχρι 40 ώρες μαθήματος με διάρκεια από 1 έως 3 μήνες Μέχρι 12 ώρες τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων Το Basic Full (ECDL ή UNICERT) πακέτο με 70 ώρες μαθήματος έχει διάρκεια από 2 έως 4 μήνες και περιλαμβάνει: Windows, Word, Excel, Internet, Access, PowerPoint Με πιστοποίηση ECDL ή UNICERT αναγνωρισμένες από το Α.Σ.Ε.Π. Με πρωτοποριακή μέθοδο ατομικού μαθήματος μικτής διδασκαλίας Ελεύθερο ωράριο μαθημάτων από 2 έως 5 φορές την εβδομάδα Πρωί ή απόγευμα ανάλογα με τον ελεύθερο χρόνο σας Συνολικά μέχρι 80 ώρες μαθήματος με διάρκεια από 2 έως 4 μήνες Μέχρι 24 ώρες τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων Τα μαθήματα είναι ταχύρυθμα και υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης από το σπίτι εξ' αποστάσεως. Για τα εξ αποστάσεως μαθήματα επιπλέον χρέωση 25€ οι 3 ενότητες και 50€ οι 6 ενότητες, πρέπει να διαθέτετε H/Y και πρέπει να προπληρωθούν τα εξέταστρα. Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης και μόνο στο δικό μας κέντρο. Στην προσφορά ΔΕΝ περιλαμβάνονται τα  εξέταστρα. Μετά την αγορά του κουπονιού σας καλέστε στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας για τη διευθέτηση των τελικών λεπτομερειών. Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και ως δώρα για συγγενείς και φίλους. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή στο εργαστήριο ελευθέρων σπουδών «Get Ready», Ιερά Οδό 213 στο Αιγάλεω (Πλατεία Εσταυρωμένου), ακριβώς στην έξοδο του Μετρό.

€ 25.00

Read on...

Product
 

175€ για Επαγγελματικά Σεμινάρια Κοπτικής Ραπτικής (Α Κύκλο), διάρκειας 3 μηνών ή 300€ για Επαγγελματικά Σεμινάρια Κοπτικής Ραπτικής (Α Β Κύκλο) διάρκειας 6 μηνών με απόκτηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης. Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση με επαγγελματίες καθηγητές, στην Εκπαιδευτική Ένωση στο Σύνταγμα!!

Δυνατότητα εγγραφής στα σεμινάρια ΑΜΕΣΑ με την αγορά του κουπονιού. Τα σεμινάρια ξεκινούν 28/02/2018.   Ολοκληρωμένη επαγγελματική εκπαίδευση που θα σας αποκαλύψει βήμα βήμα τον κόσμο ενός διαχρονικού επαγγέλματος ανοίγοντας τις πόρτες για την επιτυχημένη επαγγελματική σας ενασχόληση!   Η Εκπαιδευτική Ένωση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την λειτουργία νέου ταχύρρυθμου τμήματος κοπτικής – ραπτικής!   Προσκαλούμε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με ένα επάγγελμα δημιουργικό και προσοδοφόρο στον χώρο της μόδας να προσέλθουν, η σχολή μας παρέχει στους σπουδαστές της όλες τις γνώσεις που χρειάζονται για να βγουν στην αγορά εργασίας!   Το πρόγραμμα αποτελείται από δύο κύκλους, τα μαθήματα του Α κύκλου γίνονται μία φορά την εβδομάδα, με 3 ώρες το κάθε μάθημα, σε πρωινά και απογευματινά τμήματα κατόπιν συνεννόησης.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα τις επιλογές:   ~175€ για Επαγγελματικά Σεμινάρια Κοπτικής & Ραπτικής (Α Κύκλο), διάρκειας 3 μηνών.   ~300€ για Επαγγελματικά Σεμινάρια Κοπτικής & Ραπτικής (Α & Β Κύκλο), διάρκειας 6 μηνών.   Τα μαθήματα του Α Κύκλου περιλαμβάνουν   Βασικό πατρόν, η μέθοδος λήψης των μέτρων γι’ αυτό, η μέθοδος κατασκευής του κυρίως βασικού και οι περιπτώσεις που χρησιμοποιείται. Εφαρμογές σε μπλούζες, γιακάδες, φούστες, φορέματα. Εφαρμογές σε διάφορα νούμερα.   Τα μαθήματα του Β Κύκλου περιλαμβάνουν   Παλτό και ζακέτες, ανδρικά πουκάμισα, παντελόνι. Εξειδικεύσεις σε όλα τα είδη των τμημάτων του ρούχου: πένσες, ωμίτες, λαιμοκόψεις, γιακάδες, μανίκια, φούστες, ντραπέ, κιμονό, ρεγκλάν, παντελόνια, φορέματα, ζακέτες, σακάκια, παλτό.   Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από την Εκπαιδευτική Ένωση και μπορούν να βγουν άμεσα στην αγορά εργασίας.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την εγγραφή στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας αναφέροντας όνομα και κωδικό κουπονιού.   Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού στην σχολή κατά την ημέρα της εγγραφής.

€ 175.00

Read on...

Product
 

59€ από 200€ για ολοκληρωμένη επαγγελματική εκπαίδευση στις τεχνικές του pedicure (spa ποδολογικό) χρήση τροχού ημιμόνιμο pedicure με χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης σεμιναρίων από το «Spa Center» στoν Άγιο Στέφανο (Έναντι Σταθμού Προαστιακού). ΔΩΡΟ με την αγορά της προσφοράς χρήσιμο σετ έξι (6) προϊόντων. Έκπτωση 71 !!

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 28/02/2018.    Η προσφορά ισχύει Tρίτη έως Σάββατο 09.00-21.00, Δευτέρα κλειστά.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει:   ~ Έξι (6) ώρες επαγγελματικής εκπαίδευσης στις παρακάτω τεχνικές:   Pedicure (spa-ποδολογικό)   Χρήση Τροχού   Ημιμόνιμο Pedicure   ~Xορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης σεμιναρίων.   ~ΔΩΡΟ με την αγορά τη προσφορά όλα τα παρακάτω:   Πενσάκι για νύχια Σπρωχτήρι για πετσάκια νυχιών Λίμα νυχιών Μπάφερ (Buffer) Νυχιών Ράσπα Ασετόν   Τα μαθήματα, εφόσον αποκτήσετε το κουπόνι, θα πραγματοποιούνται τις ημέρες Tρίτη έως Σάββατο μόνο με ραντεβού με ευέλικτο ωράριο.    Δεν είναι απαραίτητο να είστε τεχνίτρια νυχιών, ούτε να έχετε γνώσεις και ταλέντο στα νύχια και στη ζωγραφική. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση του και μπορεί οποιοσδήποτε, αρχάριος ή μη, να ασχοληθεί με αυτό.   Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και της πρακτικής εξάσκησης ο κάθε σπουδαστής αποκτά βεβαίωση που αποδεικνύει την εξειδίκευσή του στις τεχνικές που παρακολούθησε.   Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού τηλεφωνήστε στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας για κατοχύρωση θέσεων.   Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το DealTown.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

€ 59.00

Read on...

Product
 

69€ από 200€ για ολοκληρωμένη επαγγελματική εκπαίδευση στις τεχνικές της αποτρίχωσης με κερί κλωστή με χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης σεμιναρίων από το «Spa Center» στoν Άγιο Στέφανο (Έναντι Σταθμού Προαστιακού). ΔΩΡΟ με την αγορά της προσφοράς χρήσιμο σετ προϊόντων. Έκπτωση 66 !!

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 28/02/2018.    Η προσφορά ισχύει Tρίτη έως Σάββατο 09.00-21.00, Δευτέρα κλειστά.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει:   ~ Έξι (6) ώρες επαγγελματικής εκπαίδευσης στις παρακάτω τεχνικές:   Αποτρίχωση με κλωστή   Αποτρίχωση με κερί   ~Xορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης σεμιναρίων.   ~ΔΩΡΟ με την αγορά τη προσφορά όλα τα παρακάτω:   Κεριέρα Αποτρίχωσης (Μονή) 2 Ρολέτες Αποτρίχωσης 10 Χαρτία Αποτρίχωσης 1 Λαδάδι   Τα μαθήματα, εφόσον αποκτήσετε το κουπόνι, θα πραγματοποιούνται τις ημέρες Tρίτη έως Σάββατο μόνο με ραντεβού με ευέλικτο ωράριο.    Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και της πρακτικής εξάσκησης ο κάθε σπουδαστής αποκτά βεβαίωση που αποδεικνύει την εξειδίκευσή του στις τεχνικές που παρακολούθησε.   Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού τηλεφωνήστε στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας για κατοχύρωση θέσεων.   Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το DealTown.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

€ 69.00

Read on...

Product
 

55€ για Επαγγελματικό Σεμινάριο Μακιγιάζ, διάρκειας 15 ωρών με απόκτηση Βεβαίωσης Σπουδών στο Design4you στην Δάφνη! Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση με επαγγελματίες καθηγητές καταξιωμένους στο χώρο της ομορφιάς!!

Δυνατότητα εγγραφής στην σχολή ΑΜΕΣΑ με την αγορά του κουπονιού και παρακολούθησης των σεμιναρίων (ευέλικτα ωράρια πρωινά-απογευματινά).   Τα τμήματα είναι ολιγομελή (6-8 άτομα) με θεωρητική/πρακτική εκπαίδευση σε βασικές και εξειδικευμένες τεχνικές.   Το Design4you παρέχει ΔΩΡΕΑΝ όλο το απαραίτητο υλικό για την πραγματοποίηση των μαθημάτων.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα:   ~Σεμινάριο μακιγιάζ πρωινό, βραδινό, νυφικό.   Περιλαμβάνει Βασικές Εφαρμογές, Σχήματα Προσώπου, Χρωματολογία, Φωτοσκιάσεις.   Η συνολική διάρκεια των μαθημάτων είναι 15 ώρες.   Με την ολοκλήρωση του κύκλου των σεμιναρίων χορηγείται Βεβαίωση Σπουδών από το Design4you.   Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ΟΛΟΥΣ, είτε σπουδαστές/απόφοιτους του κλάδου του καλλωπισμού, είτε σε ήδη επαγγελματίες αισθητικούς και κομμωτές, είτε σε αρχάριους/ανειδίκευτους που θέλουν να μπουν στον κόσμο της ομορφιάς αποκτώντας γνώση και εμπειρία σε επάγγελμα με μεγάλη ζήτηση και ανάπτυξη.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την εγγραφή στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας αναφέροντας όνομα και κωδικό κουπονιού.   Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού στην σχολή κατά την ημέρα της εγγραφής.

€ 55.00

Read on...

Product
 

69€ για Ολοκληρωμένο Σεμινάριο Ακρυλικού με τις τεχνικές (φυσική ενίσχυση, φόρμα tip) και με την νέα μέθοδο Dipping, συνολικής διάρκειας 20 ωρών με απόκτηση Βεβαίωσης Σπουδών στο Design4you στην Δάφνη! Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση με επαγγελματίες καθηγητές καταξιωμένους στο χώρο της ομορφιάς!!

Δυνατότητα εγγραφής στην σχολή ΑΜΕΣΑ με την αγορά του κουπονιού και παρακολούθησης των σεμιναρίων (ευέλικτα ωράρια πρωινά-απογευματινά).   Τα τμήματα είναι ολιγομελή (6-8 άτομα) με θεωρητική/πρακτική εκπαίδευση σε βασικές και εξειδικευμένες τεχνικές.   Το Design4you παρέχει ΔΩΡΕΑΝ όλο το απαραίτητο υλικό για την πραγματοποίηση των μαθημάτων.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα:   ~Ολοκληρωμένο Σεμινάριο Ακρυλικού με τις τεχνικές (φυσική ενίσχυση, φόρμα & tip) και με την νέα μέθοδο Dipping.   Περιλαμβάνει Θεωρητικό Μάθημα, Πρακτική Άσκηση, Προετοιμασία & Επεξεργασία του Νυχιού.   Η συνολική διάρκεια των μαθημάτων είναι 20 ώρες.   Με την ολοκλήρωση του κύκλου των σεμιναρίων χορηγείται Βεβαίωση Σπουδών από το Design4you.   Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ΟΛΟΥΣ, είτε σπουδαστές/απόφοιτους του κλάδου του καλλωπισμού, είτε σε ήδη επαγγελματίες αισθητικούς και κομμωτές, είτε σε αρχάριους/ανειδίκευτους που θέλουν να μπουν στον κόσμο της ομορφιάς αποκτώντας γνώση και εμπειρία σε επάγγελμα με μεγάλη ζήτηση και ανάπτυξη.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την εγγραφή στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας αναφέροντας όνομα και κωδικό κουπονιού.   Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού στην σχολή κατά την ημέρα της εγγραφής.

€ 69.00

Read on...

Product
 

79€ για ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο αθλητικού μασάζ που απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη τις βασικές γνώσεις της μάλαξης, συνολικής διάρκειας 8 ωρών με απόκτηση Βεβαίωσης Σπουδών στο Design4you στην Δάφνη! Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση με επαγγελματίες καθηγητές καταξιωμένους στο χώρο της ομορφιάς!!

Δυνατότητα εγγραφής στην σχολή ΑΜΕΣΑ με την αγορά του κουπονιού και παρακολούθησης των σεμιναρίων (ευέλικτα ωράρια πρωινά-απογευματινά).   Τα τμήματα είναι ολιγομελή (6-8 άτομα) με θεωρητική/πρακτική εκπαίδευση σε βασικές και εξειδικευμένες τεχνικές.   Το Design4you παρέχει ΔΩΡΕΑΝ όλο το απαραίτητο υλικό για την πραγματοποίηση των μαθημάτων.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα:   ~Ολοκληρωμένο σεμινάριο αθλητικού μασάζ.   Η συνολική διάρκεια των μαθημάτων είναι 8 ώρες.   Με την ολοκλήρωση του κύκλου των σεμιναρίων χορηγείται Βεβαίωση Σπουδών από το Design4you.   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!Τα σεμινάρια απευθύνονται σε άτομα που έχουν ήδη εξοικείωση με τεχνικές μασάζ.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την εγγραφή στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας αναφέροντας όνομα και κωδικό κουπονιού.   Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού στην σχολή κατά την ημέρα της εγγραφής.

€ 79.00

Read on...

Product
 

25€ για Επαγγελματικά Σεμινάρια Εκμάθησης Αποτρίχωσης Προσώπου (διάρκειας 7 ωρών), με απόκτηση με απόκτηση διπλώματος παρακολούθησης ή 25€ για Επαγγελματικά Σεμινάρια Εκμάθησης Αποτρίχωσης Σώματος (διάρκειας 10 ωρών), με απόκτηση με απόκτηση διπλώματος παρακολούθησης. Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, στον υπέροχο μοντέρνο χώρο του Trendnails στο Σύνταγμα!!!

Δυνατότητα εγγραφής στην σχολή ΑΜΕΣΑ με την αγορά του κουπονιού έως 28/02/2018. (καταληκτική ημερομηνία εγγραφών).   Τα τμήματα είναι ολιγομελή (έως 7 άτομα) με θεωρητική/πρακτική εκπαίδευση σε βασικές και εξειδικευμένες τεχνικές. (ευέλικτα ωράρια πρωινά-απογευματινά).   Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στον χώρο του Trendnails από έμπειρους επαγγελματίες εκπαιδευτές/τεχνικούς με γνώσεις σε ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ.    Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο & 1 πακέτο σεμιναρίου και αφορά συγκεκριμένα σε επιλογή από:   ~25€ για Επαγγελματικά Σεμινάρια Εκμάθησης Αποτρίχωσης Προσώπου που περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, συνολικής διάρκειας 7 ωρών. ή ~25€ για Επαγγελματικά Σεμινάρια Εκμάθησης Αποτρίχωσης Σώματος που περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, συνολικής διάρκειας 10 ωρών.   Ολοκληρωμένη επαγγελματική εκπαίδευση που θα σας αποκαλύψει βήμα βήμα τον κόσμο της ομορφιάς ανοίγοντας τις πόρτες για την επιτυχημένη επαγγελματική σας ενασχόληση.   Οι σπουδές είναι υψηλών προδιαγραφών και με το δίπλωμα εκπαίδευσης που παρέχει η σχολή μας οι μαθητές μπορούν να εργαστούν σε spa, κομμωτήρια, studio νυχιών.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.   Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Δίπλωμα Παρακολούθησης.    Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την εγγραφή στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας αναφέροντας όνομα και κωδικό κουπονιού.   Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού στην σχολή κατά την ημέρα της εγγραφής.

€ 25.00

Read on...

Product
 

25€ για Επαγγελματικά Σεμινάρια Nail art ή 59€ Επαγγελματικά Σεμινάρια Μanicure Pedicure ή 59€ για Επαγγελματικά Σεμινάρια Τεχνητών Νυχιών, με πρακτική άσκηση του επαγγέλματος, στον υπέροχο μοντέρνο χώρο του Trendnails στο Σύνταγμα, με απόκτηση διπλώματος παρακολούθησης!!

Δυνατότητα εγγραφής στα σεμινάρια ΑΜΕΣΑ με την αγορά του κουπονιού έως 28/02/2018.   Τα τμήματα είναι ολιγομελή (έως 7 άτομα) με θεωρητική/πρακτική εκπαίδευση σε βασικές και εξειδικευμένες τεχνικές. (ευέλικτα ωράρια πρωινά-απογευματινά).   Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στον χώρο του Trendnails από έμπειρους επαγγελματίες εκπαιδευτές/τεχνικούς με γνώσεις σε ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ.    Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο & 1 πακέτο σεμιναρίου και αφορά συγκεκριμένα σε επιλογή από:   ~25€ για σεμινάριο Nail-art με εξειδικευμένες τεχνικές που περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση διακοσμητικά νυχιών, σχέδια, συνολικής διάρκειας 5 ωρών.   ~59€ για σεμινάριο μανικιούρ–πεντικιούρ (Θεωρία και Πρακτική) με εξειδικευμένες τεχνικές που περιλαμβάνει Θεραπευτικό πεντικιούρ (κάλοι-σκληρύνσεις), ημιμόνιμο χρώμα, ασθένειες νυχιών, αποστείρωση, απολύμανση, συνολικής διάρκειας 20 ωρών.   ~59€ για σεμινάριο τεχνητών νυχιών (Θεωρία και Πρακτική) με εξειδικευμένες τεχνικές που περιλαμβάνει Τips τοποθέτηση, Συντήρηση, Προέκταση με φόρμες, Μόνιμο γαλλικό, Επιμήκυνση με gel ή ακρυλικό, Color gel, Σχέδια, συνολικής διάρκειας 20 ωρών.   Με την αγορά των 2 σεμιναρίων (μανικιούρ–πεντικιούρ & τεχνητών νυχιών) ΔΩΡΟ το Σεμινάριο Nail Art διάρκειας 5 ωρών.   Ολοκληρωμένη επαγγελματική εκπαίδευση που θα σας αποκαλύψει βήμα βήμα τον κόσμο της ομορφιάς ανοίγοντας τις πόρτες για την επιτυχημένη επαγγελματική σας ενασχόληση.   Οι σπουδές είναι υψηλών προδιαγραφών και με το δίπλωμα εκπαίδευσης που παρέχει η σχολή μας οι μαθητές μπορούν να εργαστούν σε spa, κομμωτήρια, studio νυχιών.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.   Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Δίπλωμα Παρακολούθησης.    Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την εγγραφή στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας αναφέροντας όνομα και κωδικό κουπονιού.   Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού στην σχολή κατά την ημέρα της εγγραφής.

€ 25.00

Read on...

Product
 

60€ από 230€ για μαθήματα προετοιμασίας για πιστοποίηση Η Υ ECDL EXPERT και για τις τέσσερις (4) ενότητες (120 ώρες) ή ECDL AutoCAD (120 ώρες) από το εργαστήριο ελευθέρων σπουδών GetReady (πλησίον σταθμού μετρό Αιγάλεω). Δυνατότητα μαθημάτων και από το σπίτι!!

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως 28/02/2018. (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και γιορτές).   Η προσφορά ισχύει Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-14:00 & 17:00-21:00.   Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά αφορά τις επιλογές:   60€ για μαθήματα προετοιμασίας για πιστοποίηση Η/Υ ECDL EXPERT για τέσσερις (4) ενότητες (120 ώρες) ή 60€ για μαθήματα προετοιμασίας για πιστοποίησ ηECDL AutoCAD (120 ώρες)     Ταχύρυθμα σεμινάρια χειρισμού Η/Υ ECDL EXPERT – Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, Access 2016 ή ECDL CAD – AutoCAD 2009   Με πιστοποίηση ECDL αναγνωρισμένη από το Α.Σ.Ε.Π. Με πρωτοποριακή μέθοδο ατομικού μαθήματος μικτής διδασκαλίας Ελεύθερο ωράριο μαθημάτων από 2 έως 5 φορές την εβδομάδα Πρωί ή απόγευμα ανάλογα με τον ελεύθερο χρόνο σας Συνολικά μέχρι 120 ώρες μαθήματος με διάρκεια από 2 έως 5 μήνες Μέχρι 20 ώρες τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων   Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης και μόνο στο δικό μας κέντρο.    Τα εξέταστρα δεν περιλαμβάνονται και πληρώνονται σε δόσεις. Υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με POS.   Επίσης, υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης από το σπίτι (εξ' αποστάσεως) μόνο σε ειδικές περιπτώσεις που είσαστε σε απομακρυσμένη περιοχή και δεν σας εξυπηρετούν οι συγκοινωνίες.   Για τα εξ αποστάσεως μαθήματα υπάρχει εξτρά χρέωση 50€, πρέπει να διαθέτετε H/Y και πρέπει να προπληρωθούν τα εξέταστρα ανά ενότητα.   Μετά την αγορά του κουπονιού σας καλέστε στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας για τη διευθέτηση των τελικών λεπτομερειών.   Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και ως δώρα για συγγενείς και φίλους.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή στο εργαστήριο ελευθέρων σπουδών «Get Ready», Ιερά Οδό 213 στο Αιγάλεω (Πλατεία Εσταυρωμένου), ακριβώς στην έξοδο του Μετρό.

€ 60.00

Read on...

Product
 

50€ για ένα Διήμερο Εκπαιδευτικό ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΟΥΣΟΥΙ ΡΕΙΚΙ ΡΥΟΧΟ Α' ΒΑΘΜΟΥ. Το πνευματικό φάρμακο της πραγματικής ευτυχίας, για φυσική αποτοξίνωση, ευεξία και ζωτικότητα. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης παραδοσιακού Ουσούι Ρέικι Ρυόχο Α' Βαθμού, ειδικό CD για την πρακτική της αυτοθεραπείας και εγχειρίδιο εκπαίδευσης Α' Βαθμού. Από τον Εναλλακτικό Διαδραστικό Πολυχώρο MYSTIC NEVERLAND REIKI ACADEMY, MEDITATION and HEALTH CENTER στον Πειραιά.

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού.   Η προσφορά ισχύει για τις ημερομηνίες & τις ώρες των προγραμμάτων που αναγράφονται   Νοέμβριος-04/11 & 05/11 2017-18/11 & 19/11 2017   Δεκέμβριος-03/12 & 04/12 2017-09/12  & 10/12 2017   Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό ισχύει για άντρες και γυναίκες και η προσφορά αφορά:   ~Ένα Διήμερο Σεμινάριο του Ά' Βαθμού που περιλαμβάνει:   Σάββατo Εισαγωγή/Ιστορία στο Ρέικι. Παραδοσιακό Ιαπωνικό Διαλογισμό. Α' Συντονισμό με την ενέργεια. Πέντε αρχές του Ρέικι. Εφαρμογές του Ρέικι. Β' Συντονισμό με την ενέργεια.   Κυριακή Παραδοσιακό Ιαπωνικό Διαλογισμό. Γ' Συντονισμό με την ενέργεια. Ιαπωνικές Τεχνικές Αυτοθεραπείας. Δ' Συντονισμό με την ενέργεια. Ομαδική Πρακτική/Ανταλλαγής Ρέικι.   Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχετε πιστοποιητικό παρακολούθησης Παραδοσιακού Ουσούι Ρέικι Ρυόχο Α' ή Β' Βαθμού, ειδικό cd για την πρακτική της αυτοθεραπείας και εγχειρίδιο εκπαίδευσης Α' ή Β' Βαθμού.   Όλοι οι μαθητές της ακαδημίας έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στις εβδομαδιαίες συναντήσεις ομαδικής ανταλλαγής Ρέικι, διαλογισμού και Qi Kong χωρίς καμία επιβάρυνση.   Λίγα λόγια για το Ρέικι πατήστε ΕΔΩ.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη είτε για προσωπική χρήση είτε υπό τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας.   Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία.   Είναι απαραίτητη η  εκτύπωση του κουπονιού και προσκόμιση στον χώρο του Mystic Neverland στον Πειραιά.

€ 50.00

Read on...

Product
 

99€ από 320€ για Σεμινάριο nail art νυφικό διάρκειας 10 ωρών που περιλαμβάνει δαντέλα, τοποθέτηση στρας, 3d στο Gold Beauty Academy στην Αθήνα. Έχουμε τους ανθρώπους και την εμπειρία αλλά και το όραμα για την ομορφιά και για την υψηλή αισθητική.

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 28/02/2018.    Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά   ~99€ από 320€ για Σεμινάριο nail art νυφικό διάρκειας 10 ωρών που περιλαμβάνει δαντέλα, τοποθέτηση στρας, 3d Σε ολιγομελή τμήματα & ευέλικτο ωράριο.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την εγγραφή στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας αναφέροντας όνομα και κωδικό κουπονιού.   Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού στην σχολή κατά την ημέρα της εγγραφής.

€ 99.00

Read on...

Product
 

Από 80€ για Επαγγελματικά Σεμινάρια Εμφύτευσης Βλεφαρίδας με απόκτηση πιστοποιητικού. Επαγγελματικά σεμινάρια με ταχύρυθμα μαθήματα για να κατακτήσετε τον χώρο της ομορφιάς, με χορήγηση βεβαίωσης σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών και δωρεάν υλικά από την Εκπαιδευτική Ένωση στο Σύνταγμα!!

Δυνατότητα εγγραφής στα σεμινάρια ΑΜΕΣΑ με την αγορά του κουπονιού.    Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ένωση από έμπειρους επαγγελματίες.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα στις παρακάτω επιλογές:   ~80€ για εμφύτευση βλεφαρίδας, με τη μέθοδο «τρίχα- τρίχα»,  διάρκειας 5 ωρών.   ~90€ για εμφύτευση βλεφαρίδας, με τη μέθοδο «τρίχα- τρίχα (3D)»,  διάρκειας 5 ωρών.   Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό παρακολούθησης από την Εκπαιδευτική Ένωση.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την εγγραφή στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας αναφέροντας όνομα και κωδικό κουπονιού.   Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού στην σχολή κατά την ημέρα της εγγραφής.  

€ 80.00

Read on...

Product
 

150€ για συμμετοχή σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα 50 ωρών (10 Μαθήματα), στις ενότητες ''Μanicure – Pedicure, Ονυχοπλαστική'' ή 290€ από 800€ για συμμετοχή σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα ειδίκευσης 100 ωρών (20 Μαθήματα), στις ενότητες ''Μanicure – Pedicure, Ονυχοπλαστική, Ποδολογία, Nail art '', από την Εκπαιδευτική Ένωση στο Σύνταγμα!!Ολοκληρωμένη επαγγελματική εκπαίδευση που θα σας αποκαλύψει βήμα βήμα τον κόσμο της περιποίησης νυχιών ανοίγοντας τις πόρτες για την επιτυχημένη επαγγελματική σας ενασχόληση!

Δυνατότητα εγγραφής στα σεμινάρια ΑΜΕΣΑ με την αγορά του κουπονιού & έναρξη των μαθημάτων 28/02/2018!    Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της Εκπαιδευτικής Ένωσης από έμπειρους επαγγελματίες.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο & 1 πακέτο σεμιναρίου και αφορά συγκεκριμένα σε επιλογή από:   ~150€ από 450€ για συμμετοχή σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα 50 ωρών (10 Μαθήματα) στις ενότητες ''Μanicure – Pedicure, Ονυχοπλαστική''.   ~290€ από 800€ για συμμετοχή σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα ειδίκευσης 100 ωρών (20 Μαθήματα), στις ενότητες ''Μanicure – Pedicure, Ονυχοπλαστική, Ποδολογία, Nail art ''.   Η συμμετοχή στο πρόγραμμα 50 ωρών (10 Μαθήματα) περιλαμβάνει: - Παρουσίαση μηχανημάτων, εργαλείων και υλικών - Οργάνωση του χώρου εργασίας - Υγιεινή, αποστείρωση, απολύμανση και συντήρηση εργαλείων - Το νύχι - Ανατομία - Παθήσεις δέρματος & νυχιών -Διαταραχές - Πρακτική Manicure- Pedicure - Μόνιμο Γαλλικό - Μόνιμη βαφή - Ενίσχυση φυσικού νυχιού με gel  - Τοποθέτηση Τεχνητών νυχιών - Χτιστά νύχια  - Θεωρία και πρακτική για τη συντήρηση του gel - Αφαίρεση τεχνητών νυχιών και περιποίηση του φυσικού νυχιού   Η συμμετοχή στο πρόγραμμα  100 ωρών (20 Μαθήματα) περιλαμβάνει: - Παρουσίαση μηχανημάτων, εργαλείων και υλικών - Οργάνωση του χώρου εργασίας - Υγιεινή, αποστείρωση, απολύμανση και συντήρηση εργαλείων - Το νύχι - Ανατομία - Παθήσεις δέρματος & νυχιών -Διαταραχές - Πρακτική Manicure- Pedicure - Μόνιμο Γαλλικό - Μόνιμη βαφή - Ενίσχυση φυσικού νυχιού με gel  - Τοποθέτηση Τεχνητών νυχιών - Χτιστά νύχια  - Θεωρία και πρακτική για τη συντήρηση του gel - Αφαίρεση τεχνητών νυχιών και περιποίηση του φυσικού νυχιού-  - Εισαγωγή στο ακρυλικό   - Θεωρία και πρακτική για τη συντήρηση του ακρυλικού - Ποδολογία (κάλοι, σκληρύνσεις, υπερκεράτωση κ.ά.) -Εφαρμογή Ειδικών τεχνικών ποδολογίας - Nail art: 3D, one stroke   Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 «Εκπαιδευτική Ένωση», που είναι αδειοδοτημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) και μπορούν να βγουν άμεσα στην αγορά εργασίας.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για την εγγραφή στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας αναφέροντας όνομα και κωδικό κουπονιού.   Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού στην σχολή κατά την ημέρα της εγγραφής.

€ 150.00

Read on...

Product
 

59€ από 200€ για ολοκληρωμένη επαγγελματική εκπαίδευση στις τεχνικές του manicure (spa ξηρό υγρό) χρήση τροχού ημιμόνιμο manicure με χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης σεμιναρίων από το «Spa Center» στoν Άγιο Στέφανο (Έναντι Σταθμού Προαστιακού). ΔΩΡΟ με την αγορά της προσφοράς χρήσιμο σετ έξι (6) προϊόντων. Έκπτωση 71 !!

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 28/02/2018.    Η προσφορά ισχύει Tρίτη έως Σάββατο 09.00-21.00, Δευτέρα κλειστά.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει:   ~ Έξι (6) ώρες επαγγελματικής εκπαίδευσης στις παρακάτω τεχνικές:   Manicure (spa-ξηρό-υγρό)   Χρήση Τροχού   Ημιμόνιμο Μanicure   ~Xορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης σεμιναρίων.   ~ΔΩΡΟ με την αγορά τη προσφορά όλα τα παρακάτω:   Πενσάκι για νύχια Σπρωχτήρι για πετσάκια νυχιών Λίμα νυχιών Μπάφερ (Buffer) Νυχιών Μπώλ για manicure Ασετόν   Τα μαθήματα, εφόσον αποκτήσετε το κουπόνι, θα πραγματοποιούνται τις ημέρες Tρίτη έως Σάββατο μόνο με ραντεβού με ευέλικτο ωράριο.    Δεν είναι απαραίτητο να είστε τεχνίτρια νυχιών, ούτε να έχετε γνώσεις και ταλέντο στα νύχια και στη ζωγραφική. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση του και μπορεί οποιοσδήποτε, αρχάριος ή μη, να ασχοληθεί με αυτό.   Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και της πρακτικής εξάσκησης ο κάθε σπουδαστής αποκτά βεβαίωση που αποδεικνύει την εξειδίκευσή του στις τεχνικές που παρακολούθησε.   Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.   Μετά την αγορά του κουπονιού τηλεφωνήστε στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας για κατοχύρωση θέσεων.   Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το DealTown.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

€ 59.00

Read on...

Product
 

89€ για ένα Διήμερο Επαγγελματικό Σεμινάριο Θεραπείες και μασάζ κυτταρίτιδας, Χαλάρωσης και Μείωσης πόντων, με απόκτηση Πιστοποιητικού Βεβαίωσης Σπουδών και ΔΩΡΟ Σεμινάριο 1 ώρας Marketing και προώθηση εργασίας!! Μια προσφορά από το Beauty Art Academy, έναν ολοκαίνουργιο χώρο Ομορφιάς, Εναλλακτικών θεραπειών και Επιμορφωτικών Σεμιναρίων στον Κορυδαλλό, αρχικής αξίας 200€. Έκπτωση 60

Τίτλος Σεμιναρίου: Μασάζ κυτταρίτιδας και Θεραπείες αντιμετώπισής της.
 

Εκπαίδευση Θεωρητική και Πρακτική
 

Η κυτταρίτιδα είναι ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται κυρίως στις γυναίκες (με την μορφή φλοιού πορτοκαλιού), ανεξαρτήτως ηλικίας και κιλών.
 

Το καλοκαίρι ήρθε και το φαινόμενο αυτό απασχολεί όλο και πιο έντονα, γυναίκες κάθε ηλικίας.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπισθεί η κυτταρίτιδα αποτελεσματικά!!
 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ
 

Τι είναι η κυτταρίτιδα

Βαθμοί κυτταρίτιδας

Είδη κυτταρίτιδας

Θεραπευτική Μάλαξη

Αρχές Λεμφικού μασάζ στην κυτταρίτιδα

Αρωματοθεραπεία στην κυτταρίτιδα

Βοήθεια και χρήση μηχανημάτων

Παράγοντες δημιουργίας κυτταρίτιδας

Καλλυντικά προϊόντα αντιμετώπισης. Μύθοι και αλήθειες

Τροφές και συνδυασμοί τροφών που λιώνουν την κυτταρίτιδα

40 εύκολες και γρήγορες συνταγές που λιώνουν την κυτταρίτιδα
 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 8 ώρες
 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Βεβαίωση Παρακολούθησης Σπουδών
 

EXTRA ΠΑΡΟΧΗ: 2ωρο ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάριο Marketing και προώθηση εργασίας
 

ΔΩΡΟ σε όλους τους εκπαιδευόμενους το περίφημο βιβλίο: Κυτταρίτιδα και Διατροφή του Silvio Magliaccio
 

20% Έκπτωση για πάντα στην αγορά προϊόντων και αναλωσίμων στους συμμετέχοντες
 

Προσωπικά τμήματα 2-3 ατόμων
 

Με την αγορά 3 διαφορετικών σεμιναρίων από το dealway.gr κερδίζετε ΔΩΡΟ, Σεμινάριο 12 ωρών ΧΕΝΝΑ ΚΑΙ GLITTER TATTOO, αξίας 120€

 

Κέντρο Ομορφιάς ΒEAUTY ART ACADEMY
 

Το ολοκαίνουργιο Κέντρο Ομορφιάς που δημιούργησε η Μιχαλιού Αγλαΐα, στον Κορυδαλλό, έχει σκοπό την Παροχή Εναλλακτικών Θεραπειών, Αποτρίχωσης και Επιμορφωτικών Σεμιναρίων Αισθητικής.
 

Ο χώρος, προσεγμένος μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και η επαγγελματική αλλά και ταυτόχρονα φιλική αντιμετώπιση του προσωπικού, είναι βέβαιο ότι θα σας εντάξουν στην μόνιμη πελατεία του κέντρου.
 

Η Μιχαλιού Αγλαΐα είναι Καθηγήτρια Αισθητικής, με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο.
 

Συνεργάτης Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολών Αισθητικής, Μέλος του Συνδέσμου Αισθητικών Ελλάδος, Συνεργάτης του www.aesthetics.gr,  Καθηγήτρια Πιστοποιήσεων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Εισηγήτρια Επιμορφωτικών Σεμιναρίων Εναλλακτικών Θεραπειών Αισθητικής, Αρωματοθεραπείας και Αισθητικής Άκρων.

 

€ 89.00

Read on...

Product
 

30€ για Επαγγελματικό Σεμινάριο Εκμάθησης Τροχού, διάρκειας 10 ωρών που περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική, αφαίρεση πετσάκια, αφαίρεση υλικού ακρυλικού ή gel, με ολιγομελή τμήματα και Βεβαίωση Σπουδών, από το Gold Beauty Academy στην Πλατεία Κολιάτσου, αρχικής αξίας 120€!! Έκπτωση 75

Gold Beauty Academy

 

Στο Gold Beauty Academy είμαστε αφοσιωμένοι στην ομορφιά!

 

Η ακαδημία μας, αποτελεί την υλοποίηση του οράματος μιας ομάδας καταξιωμένων επαγγελματιών, για τη δημιουργία ενός σύγχρονου σχολείου ομορφιάς το οποίο θα διδάσκει αποτελεσματικά και με σεβασμό στο κλάδο, όλες τις τεχνικές και τις σύγχρονες τάσεις για αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με σοβαρότητα στα επαγγέλματα ομορφιάς και αισθητικής. Με άλλα λόγια, στο Gold Beauty Academy στόχος μας είναι οι επαγγελματίες να δημιουργούν τους νέους επαγγελματίες, όπως αναφέρει και το slogan της σχολής μας.

Είτε είναι σχολή κομμωτικής, είτε σχολή μακιγιάζ, πεντικιούρ – μανικιούρ, στην ακαδημία μας, να είστε σίγουροι ότι θα σας διδάξουν άνθρωποι που σέβονται τον σπουδαστή και γνωρίζουν καλά το αντικείμενο τους.

 

Το Gold Beauty Academy διαθέτει προγράμματα σπουδών ομορφιάς επιπέδου ΙΕΚ, ΚδΒΜ1, τα οποία είναι αναγνωρισμένα από το κράτος, καθώς και ταχύρρυθμα επαγγελματικά σεμινάρια ή ημερίδες.

 

Πρόσθετο πλεονέκτημα της Ακαδημίας Ομορφιάς, είναι ότι έχουμε άμεση επαφή με την αγορά και λαμβάνεται σοβαρή μέριμνα ώστε οι απόφοιτοι μας, να βρίσκουν άμεσα απασχόληση στο αντικείμενο τους.

 

Στο Gold Beauty Academy, έχουμε και τους ανθρώπους και την εμπειρία αλλά και το όραμα για την ομορφιά και για την υψηλή αισθητική.

Σας περιμένουμε.

 

€ 30.00

Read on...

Product
 

50€ για Επαγγελματικό Σεμινάριο Manicure Pedicure, διάρκειας 18 ωρών, που περιλαμβάνει θεωρία, πρακτική, manicure pedicure απλό και γαλλικό, θεραπεία κερατολυτικής λοσιόν και ημιμόνιμη βαφή με ολιγομελή τμήματα και Βεβαίωση Σπουδών, από το Gold Beauty Academy στην Πλατεία Κολιάτσου, αρχικής αξίας 320€!! Έκπτωση 84

Gold Beauty Academy

 

Στο Gold Beauty Academy είμαστε αφοσιωμένοι στην ομορφιά!

 

Η ακαδημία μας, αποτελεί την υλοποίηση του οράματος μιας ομάδας καταξιωμένων επαγγελματιών, για τη δημιουργία ενός σύγχρονου σχολείου ομορφιάς το οποίο θα διδάσκει αποτελεσματικά και με σεβασμό στο κλάδο, όλες τις τεχνικές και τις σύγχρονες τάσεις για αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με σοβαρότητα στα επαγγέλματα ομορφιάς και αισθητικής. Με άλλα λόγια, στο Gold Beauty Academy στόχος μας είναι οι επαγγελματίες να δημιουργούν τους νέους επαγγελματίες, όπως αναφέρει και το slogan της σχολής μας.

Είτε είναι σχολή κομμωτικής, είτε σχολή μακιγιάζ, πεντικιούρ – μανικιούρ, στην ακαδημία μας, να είστε σίγουροι ότι θα σας διδάξουν άνθρωποι που σέβονται τον σπουδαστή και γνωρίζουν καλά το αντικείμενο τους.

 

Το Gold Beauty Academy διαθέτει προγράμματα σπουδών ομορφιάς επιπέδου ΙΕΚ, ΚδΒΜ1, τα οποία είναι αναγνωρισμένα από το κράτος, καθώς και ταχύρρυθμα επαγγελματικά σεμινάρια ή ημερίδες.

 

Πρόσθετο πλεονέκτημα της Ακαδημίας Ομορφιάς, είναι ότι έχουμε άμεση επαφή με την αγορά και λαμβάνεται σοβαρή μέριμνα ώστε οι απόφοιτοι μας, να βρίσκουν άμεσα απασχόληση στο αντικείμενο τους.

 

Στο Gold Beauty Academy, έχουμε και τους ανθρώπους και την εμπειρία αλλά και το όραμα για την ομορφιά και για την υψηλή αισθητική.

Σας περιμένουμε.

 

€ 50.00

Read on...

Product