Οι κορυφαίες υπηρεσίες περιποίησης νυχιών καλλωπισμού, από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι!

Πακέτα περιποίησης νυχιών & καλλωπισμού με mani pedi στο Χαλάνδρι!

€ 7.00

Read on...

Product
 

Οι κορυφαίες υπηρεσίες περιποίησης νυχιών καλλωπισμού, από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι!

Πακέτα περιποίησης νυχιών & καλλωπισμού με mani pedi στο Χαλάνδρι!

€ 7.00

Read on...

Product
 

Σεμινάριο Combi Manicure Russian Δάφνη 69€ από 250€(Έκπτωση 72 ) για ένα Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Combi Manicure Russian διάρκειας 6 ωρών, χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών, από το ολοκαίνουργιο «Design4you» στη Δάφνη πολύ κοντά στο μετρό!!!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 •  Ένα Oλοκληρωμένο Eκπαιδευτικό Σεμινάριο με Ταχύρυθμα Μαθήματα Combi Manicure Russian διάρκειας 6 ωρών που περιλαμβάνει:
  • Προετοιμασία Φυσικού Νυχιού
  • Ασφαλή Εκμάθηση Τροχού με τις ειδικές φρέζες
  • Καθαρισμός επωνυχίων
  • Βαφή με Απλό και Ημιμόνιμο Βερνίκι
  • Χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών
  • Ευέλικτο ωράριο με πρωινά και απογευματινά τμήματα
  • Δωρεάν υλικά της σχολής.

 

 • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 - 17:00.

Για να δείτε τις προσφορές για

€ 69.00

Read on...

Product
 

10€ από 25€ για ένα manicure (χρώμα ή γαλλικό) και ένα pedicure (χρώμα ή γαλλικό), από το σύγχρονο Beauty Studio jazzy nails and more στον Άγιο Δημήτριο!! Έκπτωση 60 !!

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 28/02/2018. Η προσφορά ισχύει Τρίτη - Παρασκευή 10:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00, Τέταρτη 10:00 - 18:00, Σάββατο 09:00 - 17:00. Εξαιρούνται οι επίσημες. Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει: ~10€ από 25€ για ένα manicure (χρώμα ή γαλλικό) και ένα pedicure (χρώμα ή γαλλικό). Με το ημιμόνιμο μανικιούρ και πεντικιούρ θα ξεχάσετε τις συνεχείς διορθώσεις αφού παραμένει αψεγάδιαστο για περίπου 3 εβδομάδες! Στο ημιμόνιμο περιλαμβάνονται σχήμα χρωμα (express mani-pedi) Όλες οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται σε μια επίσκεψη. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους. Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν για ραντεβού στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού στο jazzy nails and more.

€ 10.00

Read on...

Product
 

18€ για Partial Spa Mani Pedi με προϊόντα OPI στο πανέμορφο χώρο του Aphrodite Spa and Aesthetic Center στο Μαρούσι (κοντά στον Σταθμό του Ηλεκτρικού). Άριστε υπηρεσίες από επαγγελματίες για μοναδικά υπέροχο αποτέλεσμα και τέλεια νύχια.

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 28/02/2018.   Η προσφορά ισχύει Δευτερά/Τέταρτη: 10πμ- 18μμ-Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή: 10πμ - 20πμ-Σάββατο: 9πμ - 18μμ. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες.   Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει:   ~ Ένα (1) Partial Spa Mani-Pedi.   Τo Partial Spa Mani-Pedi ξεκινά με την απολέπιση του δέρματος σας χρησιμοποιώντας τα προϊόντα OPI Pro Spa   Η περιποίηση σας συνεχίζετε με ένα χαλαρωτικό και ενυδατικό μασάζ, συμπεριλαμβάνοντας ειδικό λουτρό χεριών κ ποδιών.   Στη συνέχεια, τα νύχια σας είναι γυαλισμένα στην τελειότητα με τα προϊόντα OPI.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους.   Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν για ραντεβού στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.   Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.   Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.   Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού στο Aphrodite Spa and Aesthetic Center.

€ 18.00

Read on...

Product
 

23€ από 50€ για Tοποθέτηση Tεχνητών Nυχιών Mε Gel (χρώμα ή γαλλικό), για εντυπωσιακά άκρα που ξεχωρίζουν. Μια προσφοράς από το Μοντέρνο Κομμωτήριο Renouveau στο Χαλάνδρι. Έκπτωση 54 !!

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 28/02/2018. Η προσφορά ισχύει Δευτέρα 9-4, Τρίτη 9-8, Τετάρτη 9-5, Πέμπτη 9-8, Παρασκευή 9-8, Σάββατο 9-5.Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες. Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει: ~ Tοποθέτηση Tεχνητών Nυχιών Mε Gel (χρώμα ή γαλλικό), για εντυπωσιακά άκρα.   Όλα τα εργαλεία του καταστήματος κλιβανίζονται μετά από κάθε χρήση στους 180 βαθμούς κελσίου για 90 λεπτά σε κλίβανο υψηλής πίεσης και χρησιμοποιούνται ειδικά αντισηπτικά σπρέι χεριών και εργαλείων καθώς και αποστειρωτής U.V. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για ατομική χρήση και υπό μορφή δώρου. Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 1-2 μέρες πριν για ραντεβού στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

€ 23.00

Read on...

Product
 

35€ από 65€ για Manicure polygel all in one (ακρυλικό gel) ΔΩΡΟ μακιγιάζ στον υπέροχο χώρο του Georganta Pharmacy Cosmetics στην Αθήνα (ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι). Δεν είναι ακρυλικό, δεν είναι σκληρό gel, συνδυάζει το καλύτερο και από τα δύο σε ένα επαναστατικό σύστημα που είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο!

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις 11/02/2018.   Η προσφορά ισχύει ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 10:00-16:00. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες-εορτές.   Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει:   ~Manicure polygel all in one (ακρυλικό + gel).   ~ΔΩΡΟ μακιγιάζ.   Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν για ραντεβού στο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.   Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.   Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή την ημέρα της επίσκεψης σας.

€ 35.00

Read on...

Product
 

14€ από 50€ για ένα (1) Μανικιούρ (απλό ή γαλλικό) ένα (1) Πεντικιούρ (απλό ή γαλλικό) με επώνυμα προϊόντα και μια (1) αποτρίχωση άνω χείλους από το μοντέρνο ινστιτούτο ομορφιάς Golden Beauty στον Γέρακα. Έκπτωση 72 !!

Δυνατότητα εξαργύρωσης της προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις 28/02/2018.   Η προσφορά ισχύει Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη10:00 - 20:00, Παρασκευή 10:00 - 19:00. Εξαιρούνται τα Σάββατα, οι επίσημες αργίες & η περίοδος 18/12/2017 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 06/01/2018.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα:   ~ Ένα Μανικιούρ με επιλογή ανάμεσα σε απλό χρώμα ή γαλλικό.   ~ Ένα Πεντικιούρ με επιλογή ανάμεσα σε απλό χρώμα ή γαλλικό.   ~Μια Αποτρίχωση άνω χείλους.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.   Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν για ραντεβού στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.   Είναι απαραίτητη η  εκτύπωση του κουπονιού και προσκόμιση στην εταιρεία.   Σε περίπτωση ακύρωσης απαιτείται τηλεφωνική ενημέρωση τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα.

€ 14.00

Read on...

Product
 

14€ από 28€ ένα (1) Ολοκληρωμένο Manicure (απλή βαφή), ένα (1) Ολοκληρωμένο Pedicure (απλή βαφή) και έναν (1) Καθαρισμό Σχηματισμό Φρυδιών από το μοντέρνο Elegance beauty bar στο Περιστέρι!! Λαμπερή εμφάνιση και υπέροχα νύχια με μοναδικό πακέτο ομορφιάς!! Έκπτωση 50 !!

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις 28/02/2018. Η προσφορά ισχύει Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10:00 - 21:00 και Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 10:00 - 18:00. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα:   ~Ένα (1) Ολοκληρωμένο Manicure (απλή βαφή).   ~Ένα (1) Ολοκληρωμένο Pedicure (απλή βαφή).   ~Έναν (1) Καθαρισμό/Σχηματισμό Φρυδιών.   Χρησιμοποιούνται προϊόντα Alessandro International!   Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 3 κουπόνια κουπόνια για ατομική χρήση και υπό μορφή δώρου.   Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία τρείς ημέρες πριν για ραντεβού στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.   Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

€ 14.00

Read on...

Product