14€ για ένα (1) manicure (χρώμα η γαλλικό) και ένα (1) pedicure (χρώμα η γαλλικό), στο κατάστημα La Petite Nails Spa στο Παγκράτι. Έκπτωση 44 .

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις 28/02/2018.   Η προσφορά ισχύει Δευτέρα και Τετάρτη 09:00-17:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-21:00 και Σάββατο 09:00 με 19:00. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και η περίοδος από 18/12 έως 6/1.   Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει:   ~ Ένα (1) manicure (χρώμα ή γαλλικό).   ~ Ένα (1) pedicure (χρώμα ή γαλλικό).   Οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται σε μια επίσκεψη.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους υπό μορφή δώρου.   Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν για ραντεβού στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.   Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.   Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.  

€ 14.00

Read on...

Product
 

20€ από 40€ για ένα (1) ολοκληρωμένο ημιμόνιμο manicure ένα (1) ολοκληρωμένο ημιμόνιμο pedicure ένα (1) σχηματισμό φρυδίων ή 24€ από 40€ για τεχνητά νύχια με gel ή tips με βάψιμο σε χρώμα ή γαλλικό από το κατάστημα La Petite Nails Spa στο Παγκράτι!!

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις 28/02/2018.   Η προσφορά ισχύει Δευτέρα και Τετάρτη 09:00-17:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-21:00 και Σάββατο 09:00 με 19:00. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και η περίοδος από 18/12 έως 6/1.   Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει:   ~20€ από 40€ για ένα (1) ολοκληρωμένο ημιμόνιμο manicure (χρώμα ή γαλλικό) & ένα (1) ολοκληρωμένο ημιμόνιμο pedicure (χρώμα ή γαλλικό) & ένα (1) σχηματισμό φρυδίων.   ~24€ από 40€ για τεχνητά νύχια με gel ή tips με βάψιμο (χρώμα ή γαλλικό). ΔΩΡΟ την πρώτη συντήρηση.   Οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται σε μια επίσκεψη.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους υπό μορφή δώρου.   Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν για ραντεβού στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.   Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.   Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.  

€ 20.00

Read on...

Product
 

Από 15€ για εκπληκτικές υπηρεσίες περιποίησης νυχιών (πεντικιούρ μανικιούρ) με επώνυμα προϊόντα υπέροχα δώρα στον υπέροχο χώρο του Georganta Pharmacy Cosmetics στην Αθήνα (ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι). Είμαστε εδώ για όλους εσάς που αναζητάτε υψηλή ποιότητα προϊόντων και εγγυημένη παροχή υπηρεσιών γρήγορα και απλά.

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις 28/02/2018. Η προσφορά ισχύει ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 10:00-16:00. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες-εορτές.   Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει τις παρακάτω επιλογές:   ~15€ από 25€ για θεραπευτικό πεντικιούρ (κάλους-μύκητες).   ~16€ από 28€ για μανικιούρ ημιμόνιμο με δώρο 2 σχέδια & καθαρισμός φρυδιών & αποτρίχωση άνω χειλούς (κερί).   ~19€ από 30€ για μανικιούρ απλό & πεντικιούρ απλό & δώρο αποτρίχωση άνω χειλούς (κερί).   ~29€ από 45€ για μανικιούρ ημιμόνιμο+πεντικιούρ απλό & δώρο αποτρίχωση άνω χειλούς (κερί).   ~40€ από 57€ για τρία (3) ημιμόνιμα μανικιούρ.   Χρησιμοποιούνται επαγγελματικά προϊόντα & τα πιο γερά υλικά του εμπορίου. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα κουπόνι για ατομική χρήση ή απεριόριστα με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς (ένα κουπόνι ανά όνομα).   Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν για ραντεβού στο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.   Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.   Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή την ημέρα της επίσκεψης σας.

€ 15.00

Read on...

Product
 

9€ για ένα Ένα (1) manicure με ημιμόνιμο βερνίκι ή 20€ για ένα (1) manicure με gel, στο Georganta Pharmacy Cosmetics στo Παγκράτι (ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΚΑ)!!

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις 28/02/2018.   Η προσφορά ισχύει ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 10:00-16:00. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες-εορτές .   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα τις παρακάτω επιλογές:   ~9€ για ένα (1) manicure με ημιμόνιμο βερνίκι.   ή   ~20€ για ένα (1) manicure με gel.   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!! Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για το κατάστημα Georganta Pharmacy Cosmetics στo Παγκράτι!!   Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα κουπόνι για ατομική χρήση ή απεριόριστα με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς (ένα κουπόνι ανά όνομα).   Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 2-4 ημέρες πριν για ραντεβού στο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.   Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.   Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή την ημέρα της επίσκεψης σας.

€ 9.00

Read on...

Product
 

10€ για ένα (1) Ημιμόνιμο Manicure ή 12€ για ένα (1) Ημιμόνιμο Pedicure ή 21€ για ένα (1) Ημιμόνιμο Manicure, ένα (1) Pedicure ή 27€ για Τεχνητά νύχια Gel ή Ακρυλικό, από το ινστιτούτο ομορφιάς «Glamour Med Spa» στο Αιγάλεω (πλησίον του σταθμού Μετρό)!!

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις 28/02/2018.   Το κουπόνι ισχύει Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-20.00 & Σάββατο 10.00-15.00.   Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει τις παρακάτω επιλογές:   ~10€ για ένα (1) Ημιμόνιμο Manicure γαλλικό ή χρώμα.   ~12€ για ένα (1) Ημιμόνιμο Pedicure γαλλικό ή χρώμα.   ~21€ για ένα (1) Ημιμόνιμο Manicure γαλλικό ή χρώμα, ένα (1) Pedicure απλό.   ~27€ για Τεχνητά Νύχια Gel ή Ακρυλικό.   Χρησιμοποιούνται επαγγελματικά προϊόντα & τα πιο γερά υλικά του εμπορίου. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους.   Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 3-4 ημέρες πριν για ραντεβού στα τηλεφωνά που αναγράφονται στο κουπόνι σας.   Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.   Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.

€ 10.00

Read on...

Product
 

15€ για ένα ολοκληρωμένο spa manicure με απλή ή ημιμόνιμη βαφή και ένα spa pedicure ΔΩΡΟ μία αποτρίχωση άνω χείλους ή έναν καθαρισμό φρυδιών στο Royal Beauty στην Καλλιθέα. Με επιλογή από πολλά υπέροχα χρώματα για όμορφα περιποιημένα νύχια από επαγγελματίες στο είδος τους!!

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 28/02/2018.   Η προσφορά ισχύει Τριτη έως Παρασκευή: 10:00 - 20:00, Σάββατο: 10:00 - 16:00, Δευτέρα: κλειστά. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες & εορτές.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα:   ~Ένα (1) Spa Manicure που περιλαμβάνει καθαρισμό επωνυχίων, σχηματισμό άνω άκρων, εφαρμογή χρώματος απλή ή ημιμόνιμη βαφή (απλό ή γαλλικό).   ~Ένα (1) Spa Pedicure που περιλαμβάνει καθαρισμό επωνυχίων, σχηματισμό κάτω άκρων, peeling, αρωματικά άλατα, βαθιά ενυδάτωση με γαλλικό ή χρώμα.   ΔΩΡΟ με την αγορά της προσφοράς μια αποστρίχωση άνω χείλους ή έναν καθαρισμό προσώπου.   Οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται σε μία (1) επίσκεψη.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο, από συγγενείς ή φίλους.   Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες νωρίτερα στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.   Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.   Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.

€ 15.00

Read on...

Product
 

Θεραπευτικό πεντικιούρ!! 15€ Από 40€ για ένα θεραπευτικό πεντικιούρ διάρκειας 60 λεπτών, που περιλαμβάνει εξειδικευμένες μεθόδους αποκλειστικά για παθήσεις των κάτω άκρων, που συντελούν στην αντιμετώπιση παθήσεων όπως επίπονοι κάλοι, σκληρύνσεις ,μύκητες και σας χαρίζει όμορφα και υγιή πόδια. Από το Nails R More στο Σύνταγμα. Έκπτωση 63 !!

Η προσφορά ισχύει καθημερινά από Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 20:00 και Σάβ. 10:00 - 17:00.   Δυνατότητα εξαργύρωσης της προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις 28/02/2018.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα:   -Θεραπευτική αγωγή για προβλήματα όπως μυκητίαση, μυρμηγκιές, νύχια που αρχίζουν να εισχωρούν  μέσα στο δέρμα ή ιδιαίτερα προβλήματα με κάλους και σκληρύνσεις.   -Χαλαρωτικό μασάζ ποδιών.   -Βάψιμο νυχιών.   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά μόνο για γυναίκες.   Η θεραπεία έχει διάρκεια 60 λεπτά.   Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για ατομική χρήση και υπό μορφή δώρου.   Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 3 μέρες πριν για ραντεβού στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.   Είναι απαραίτητη η  εκτύπωση του κουπονιού και προσκόμιση στον χώρο NAILS R and more.

€ 15.00

Read on...

Product
 

34€ για ένα Manicure Polygel , Επαναστατική Φόρμουλα που συνδυάζει ακρυλικό και gel και δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα με νύχια ισχυρά, εύκαμπτα, ελαφριά από ένα υλικό άοσμο και χωρίς σκόνη!! Γνωρίστε το και πάρτε ΔΩΡΟ ένα Μαγκιγιάζ στον Πολυχώρο ομορφιάς Georganta Pharmacy Cosmetics στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αρχικής αξίας 65€!! Έκπτωση 48

Georganta Pharmacy Cosmetics

 

Γνωρίστε την τεχνολογία της ομορφιάς, μέσα από μια μεγάλη γκάμα δερμοκαλλυντικών, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες μακιγιάς, περιποίησης προσώπου και άκρων, όλα σε έναν χώρο φτιαγμένο στη διάθεση της Ομορφιάς και της Υγείας.

 

Μια καλά καταρτισμένη ομάδα αισθητικών και συμβούλων ομορφιάς σας καθοδηγούν σε κάθε σας ανάγκη από Δευτέρα έως Σάββατο.

 

Ευρεία γκάμα προϊόντων και για τον άντρα και για το παιδί. Δώρα, προσφορές, εκπτώσεις, μανικιούρ, πεντικιούρ, ενυδάτωση προσώπου, καθαρισμός προσώπου και πολλά άλλα...

 

Αποστολή μας να συμβάλλουμε στην ομορφιά, την περιποίηση και την υγεία κάθε γυναίκας, σε κάθε ηλικία και σε κάθε φάση της ζωής της!!

 

€ 34.00

Read on...

Product
 

20€ για ένα Θεραπευτικό Pedicure, για άνδρες και γυναίκες, για να καταπολεμήσετε οριστικά με εξειδικευμένες μεθόδους, κάλους, σκληρύνσεις, ονυχομυκητιάσεις απολαμβάνοντας υγιή και περιποιημένα πόδια, από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι, αρχικής αξίας 40€!! Έκπτωση 50

Beauty Salon
 

Ένας διαφορετικός χώρος ομορφιάς σε κεντρικό σημείο του Χαλανδρίου, σας περιμένει για να σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για νύχια, μαλλιά και σώμα γενικότερα.

 

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό του Beauty Salon, ανυπομονεί να σας συμβουλέψει γι' αυτά που έχει ανάγκη το σώμα σας!

€ 20.00

Read on...

Product
 

7,90€ για ένα ολοκληρωμένο manicure με Ημιμόνιμο χρώμα, απλό ή γαλλικό, από το εξειδικευμένο προσωπικό του Elite Hair Nails salon στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αρχικής αξίας 16€. Έκπτωση 51

Elite Hair & Nails salon
 

Σε ένα καινούργιο άνετο και φιλόξενο χώρο σας υποδέχονται με το πιο ευχάριστο τρόπο, για να σας φτιάξουν τα μαλλιά, τα νύχια και την διάθεση. Σίγουρα θα μείνετε πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλεία τους και τον τρόπο τους, γιατί για εκείνους δεν είστε ένας απλός πελάτης αλλά η προσωποποίηση της τέχνης τους.

€ 7.90

Read on...

Product
 

7€ για ένα Ημιμόνιμο ή Spa Manicure, απλό ή γαλλικό, για να διατηρείτε πάντα περιποιημένα τα χέρια σας, από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι, αρχικής αξίας 18€. Έκπτωση 61

Beauty Salon
 

Ένας διαφορετικός χώρος ομορφιάς σε κεντρικό σημείο του Χαλανδρίου, σας περιμένει για να σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για νύχια, μαλλιά και σώμα γενικότερα.

 

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό του Beauty Salon, ανυπομονεί να σας συμβουλέψει γι' αυτά που έχει ανάγκη το σώμα σας!

 

€ 7.00

Read on...

Product
 

7,90€ για ένα ολοκληρωμένο manicure με Ημιμόνιμο χρώμα, απλό ή γαλλικό, από το εξειδικευμένο προσωπικό του Elite Hair Nails salon στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αρχικής αξίας 16€. Έκπτωση 51

Elite Hair & Nails salon
 

Σε ένα καινούργιο άνετο και φιλόξενο χώρο σας υποδέχονται με το πιο ευχάριστο τρόπο, για να σας φτιάξουν τα μαλλιά, τα νύχια και την διάθεση. Σίγουρα θα μείνετε πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλεία τους και τον τρόπο τους, γιατί για εκείνους δεν είστε ένας απλός πελάτης αλλά η προσωποποίηση της τέχνης τους.

€ 7.90

Read on...

Product
 

24€ για ένα Manicure Ημιμόνιμο και ένα Χτένισμα από τον Πολυχώρο ομορφιάς Georganta Pharmacy Cosmetics στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αρχικής αξίας 36€!! Έκπτωση 34

Georganta Pharmacy Cosmetics

 

Γνωρίστε την τεχνολογία της ομορφιάς, μέσα από μια μεγάλη γκάμα δερμοκαλλυντικών, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες μακιγιάς, περιποίησης προσώπου και άκρων, όλα σε έναν χώρο φτιαγμένο στη διάθεση της Ομορφιάς και της Υγείας.

 

Μια καλά καταρτισμένη ομάδα αισθητικών και συμβούλων ομορφιάς σας καθοδηγούν σε κάθε σας ανάγκη από Δευτέρα έως Σάββατο.

 

Ευρεία γκάμα προϊόντων και για τον άντρα και για το παιδί. Δώρα, προσφορές, εκπτώσεις, μανικιούρ, πεντικιούρ, ενυδάτωση προσώπου, καθαρισμός προσώπου και πολλά άλλα...

 

Αποστολή μας να συμβάλλουμε στην ομορφιά, την περιποίηση και την υγεία κάθε γυναίκας, σε κάθε ηλικία και σε κάθε φάση της ζωής της!!

 

€ 24.00

Read on...

Product
 

9€ για ένα Manicure Ημιμόνιμο από τον Πολυχώρο ομορφιάς Georganta Pharmacy Cosmetics στο Παγκράτι , δίπλα στο ΙΚΑ, αρχικής αξίας 19€!! Έκπτωση 53

Georganta Pharmacy Cosmetics
 

Γνωρίστε την τεχνολογία της ομορφιάς, μέσα από μια μεγάλη γκάμα δερμοκαλλυντικών, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες μακιγιάς, περιποίησης προσώπου και άκρων, όλα σε έναν χώρο φτιαγμένο στη διάθεση της Ομορφιάς και της Υγείας.
 

Μια καλά καταρτισμένη ομάδα αισθητικών και συμβούλων ομορφιάς σας καθοδηγούν σε κάθε σας ανάγκη από Δευτέρα έως Σάββατο.
 

Ευρεία γκάμα προϊόντων και για τον άντρα και για το παιδί. Δώρα, προσφορές, εκπτώσεις, μανικιούρ, πεντικιούρ, ενυδάτωση προσώπου, καθαρισμός προσώπου και πολλά άλλα...
 

Αποστολή μας να συμβάλλουμε στην ομορφιά, την περιποίηση και την υγεία κάθε γυναίκας, σε κάθε ηλικία και σε κάθε φάση της ζωής της!!

 

€ 9.00

Read on...

Product
 

20€ για 4 (τέσσερα ) Ημιμόνιμα Manicure Πλήρεις με χρώμα ή γαλλικό, από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι, αρχικής αξίας 60€!! Έκπτωση 66

Beauty Salon

 

Ένας διαφορετικός χώρος ομορφιάς σε κεντρικό σημείο του Χαλανδρίου, σας περιμένει για να σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για νύχια, μαλλιά και σώμα γενικότερα.

 

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό του Beauty Salon, ανυπομονεί να σας συμβουλέψει γι' αυτά που έχει ανάγκη το σώμα σας!

€ 20.00

Read on...

Product
 

13€ για ένα Pedicure ημιμόνιμο, χρώμα ή γαλλικό και με σχήμα, διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων, από το κέντρο αισθητικής Beauty Salon στο Χαλάνδρι, αρχικής αξίας 32€!! Έκπτωση 60

Beauty Salon

 

Ένας διαφορετικός χώρος ομορφιάς σε κεντρικό σημείο του Χαλανδρίου, σας περιμένει για να σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για νύχια, μαλλιά και σώμα γενικότερα.

 

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό του Beauty Salon, ανυπομονεί να σας συμβουλέψει γι' αυτά που έχει ανάγκη το σώμα σας!

 

€ 13.00

Read on...

Product
 

11€ για ένα ολοκληρωμένο spa manicure με απλή ή ημιμόνιμη βαφή και ένα σχηματισμό ή καθαρισμό φρυδιών με κλωστή στο ολοκαίνουργιο Royal Beauty στην Καλλιθέα. Με επιλογή από πολλά υπέροχα χρώματα για όμορφα περιποιημένα νύχια!!Αρχικής Αξίας 20€ Έκπτωση 45 !!

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 28/02/2018 (εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες). Η προσφορά ισχύει Τρίτη έως Παρασκευή: 10:00 - 20:00, Σάββατο: 10:00 - 16:00, Δευτέρα: κλειστά. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες & εορτές.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα:   ~Ένα (1) spa manicure που περιλαμβάνει καθαρισμό επωνυχίων, σχηματισμό άνω άκρων, εφαρμογή χρώματος απλή ή ημιμόνιμη βαφή (απλό ή γαλλικό).   ~Ένα (1) σχηματισμό ή καθαρισμό φρυδιών με κλωστή.   Οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται σε μία (1) επίσκεψη.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο, από συγγενείς ή φίλους.   Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες νωρίτερα στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.   Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.   Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.   Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.99.65.680 Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 - 18:00) ή στο 698.33.93.245 .

€ 11.00

Read on...

Product
 

9€ για ένα (1) ημιμόνιμο manicure (απλό ή γαλλικό), από το Beauty Planet στην Αργυρούπολη. Για όμορφα και περιποιημένα νύχια!!Aρχικής Αξίας 34€ Έκπτωση 53 !

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 28/02/2018 (εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες).   Η προσφορά ισχύει Δευτέρα και Σάββατο 09:00-17:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-20:00. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και Τετάρτη. Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα: ~ Ένα (1) ημιμόνιμο manicure (απλό ή γαλλικό). Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο, από συγγενείς ή φίλους. Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες νωρίτερα στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.   Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δε δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.99.65.680 Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 - 18:00) ή στο 698.33.93.245 .

€ 9.00

Read on...

Product
 

10€ για ένα (1) Ημιμόνιμο Manicure ή 12€ για ένα (1) Ημιμόνιμο Pedicure ή 21€ για ένα (1) Ημιμόνιμο Manicure, ένα (1) Pedicure ένα (1) Nail art ή 27€ για Τεχνητά νύχια Gel ή Ακρυλικό, Φυσική Ενίσχυση ή Επιμήκυνση, από το ινστιτούτο ομορφιάς «Glamour Med Spa» στο Αιγάλεω (πλησίον του σταθμού Μετρό).Αρχικής Αξίας 16€ Έκπτωση 38 !!

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 28/02/2018  Το κουπόνι ισχύει Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-20.00 & Σάββατο 10.00-15.00 (εκτός την περίοδο του Αυγούστου).   Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει τις παρακάτω επιλογές:   ~10€ για ένα (1) Ημιμόνιμο Manicure γαλλικό ή χρώμα.   ~12€ για ένα (1) Ημιμόνιμο Pedicure γαλλικό ή χρώμα.   ~21€ για ένα (1) Ημιμόνιμο Manicure γαλλικό ή χρώμα, ένα (1) Pedicure απλό & ένα (1) Nail Αrt.   ~27€ για Τεχνητά Νύχια Gel ή Ακρυλικό, Φυσική Ενίσχυση ή Επιμήκυνση.   Χρησιμοποιούνται επαγγελματικά προϊόντα & τα πιο γερά υλικά του εμπορίου. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους.   Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 3-4 ημέρες πριν για ραντεβού στα τηλεφωνά που αναγράφονται στο κουπόνι σας.   Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.   Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.   Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.99.65.680 Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 - 18:00) ή στο 698.33.93.245 .  

€ 10.00

Read on...

Product
 

9€ για ένα (1) Ολοκληρωμένο Pedicure (απλό). Από τα Chic Nails στην Αρτέμιδα. Αρχικής αξίας 15€. Έκπτωση 40

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 28/02/2018 (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες).   Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει:     - Ένα (1) ολοκληρωμένο Pedicure (απλό)   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη ή ως δώρο σε συγγενείς και φίλους.   Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν για ραντεβού, στα τηλέφωνα που εμφανίζονται στο κουπόνι μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.   Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.   Τα ραντεβού κλείνονται βάσει διαθεσιμότητας.   Η 1η συνεδρία/θεραπεία πρέπει να πραγματοποιηθεί έως 10/12/2016.   Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού και η προσκόμιση του στο κέντρο κατά την εξαργύρωση.   Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 132 & Αγ. Βασιλείου, Αρτέμιδα.   Ωράριο Εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 - 19:00   Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.99.65.680 Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 - 18:00) ή στο 698.33.93.245 .

€ 9.00

Read on...

Product