2.5€ από 7€ για την είσοδο ενός παιδιού στον παιδότοπο με τον συνοδού του ένα (1) χυμό για το παιδί ένα (1) ρόφημα με κέικ για το συνοδό, στον πανέμορφο παιδότοπο Lollipop στο Παλαιό Φάληρο. Μοναδικός παιδότοπος για μικρούς και μεγάλους. Για όσους από εσάς αναζητάτε μία ευχάριστη διέξοδο για τα παιδιά σας δεν έχετε παρά να μας επισκεφθείτε. Έκπτωση 64 !!

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 28/02/2018.   Η προσφορά ισχύει Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 14:00 και 17:00 - 22:00, Σάββατο 10:30 - 15:00.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα παιδί με τον συνοδό του και η προσφορά περιλαμβάνει:   ~Είσοδο στον παιδότοπο ~Ένα (1) χυμό για το παιδί ~Ένα (1) ρόφημα με κέικ για τον συνοδό ~Παιδαγωγό για την επίβλεψη των παιδιών   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο, από συγγενείς ή φίλους.   Δεν απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για Δευτέρα έως Παρασκευή. Για το Σάββατο απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο που θα βρείτε στα κουπόνι σας.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.  

€ 2.50

Read on...

Product
 

Ώρα Πάρτυ για τους μικρούς μας φίλους!! Από 100€ Μόνο για να δώσετε μεγάλη χαρά στα παιδιά σας με διοργάνωση 3ΩΡΟΥ Παιδικού Πάρτυ! Η προσφορά περιλαμβάνει για 15 παιδιά και 15 συνοδούς χρήση του χώρου, ροφήματα για τους συνοδούς, Σουβλάκι, τυροπιτάκι, πίτσα, Απεριόριστος χυμός, τρίγωνο τοστ και πατατάκια για τα παιδιά, προσκλήσεις, παιδαγωγός για 3 ώρες, μουσικοθεατρικά παιχνίδια, μουσική και χορό, στο πολιτιστικό εργαστήρι Ώρα Τέχνης στον Άγιο Δημήτριο! Δίνετε 5€ για το κουπόνι και τα υπόλοιπα χρήματα τα δίνετε απευθείας στην επιχείρηση.

και επειδή: ...τέχνη είναι καθετί ,που κρύβει μεράκι,.. πάθος,... έρωτα... ...η τέχνη είναι το απάγκιο της ψυχής μας σε καλές και δύσκολες στιγμές... και... τίποτα δεν πρέπει να γίνεται χωρίς τη δική μας δράση και συμμετοχή...   το ώρα τέχνης προτείνει: ενασχόληση με ζωγραφική, ψυχαγωγία με χορό, θέατρο, εκμάθηση χειροποίητων τεχνικών, και άλλα πολλά στη συνέχεια...   γεμίζοντας πνευματική τροφή τις αποθήκες των αντιστάσεών μας, ώστε να μπορέσουμε να κρατηθούμε όρθιοι στις καθημερινές μας μάχες.    

€ 5.00

Read on...

Product
 

5€ εκπτωτικό κουπόνι που σας εξασφαλίζει έκπτωση 59 για ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα απασχόλησης των παιδιών σας, διάρκειας 1 30 ή 2 ώρες για παιδικό πάρτι ή βάπτιση ή και για σχολική εκδήλωση, με εξυπηρέτηση σε όλες τις περιοχές Αθήνα και Πειραιά, από τις «Ζαχαρίτσες»!! Δίνετε επιπλέον στην επιχείρηση την ημέρα της εκδήλωσης 40€ για 1 30 ώρα ή 45€ για 2 ώρες!!

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 28/02/2018 (εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες). Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα απασχόλησης των παιδιών σας, διάρκειας 1:30 ή 2 ώρες για παιδικό πάρτι ή βάπτιση ή ακόμη και για σχολική εκδήλωση που περιλαμβάνει: Μαγικά απλά τρικ Ομαδικά και κινητικά παιχνίδια Κουκλοθέατρο (έως 6 ετών) Σφραγιδούλες για όλα τα παιδιά (στο χεράκι) Μπαλονοκατασκευές για όλους Δημιουργία ευχετήριας κάρτας ως δώρο από όλα τα παιδιά στον εορτάζοντα Κοπή της τούρτας και αναμνηστικές φωτογραφίες Μουσικό πρόγραμμα 20 λεπτών (Γαϊτανάκι, Λίμπο, Χόκυ-Πόκυ κλπ.) Face painting Δυνατότητα επιλογής της στολής που θα φορά ο επαγγελματίας ανιματέρ που θα εκτελέσει το πρόγραμμα στον χώρο σας (Νεράιδα, Πριγκίπισσα, Πειρατής ή Πειρατίνα κλπ.). Δυνατότητα οργάνωσης φαγητού μετά την κοπή της τούρτας εάν το επιθυμείτε. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους. Η συνολική αξία της προσφοράς είναι 45€ για 1:30 ώρα ή 50€ για 2 ώρες. Δίνετε 5€ για το κουπόνι σας και 40€ ή 45€ απευθείας στην επιχείρηση κατά την εξαργύρωση της προσφοράς. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ. Η προσφορά ισχύει για όλες τις περιοχές Αθήνα - Πειραιά. Για πιο απομακρυσμένες περιοχές (που χαρακτηρίζονται σε απόσταση άνω των 20 χιλιόμετρων από το κέντρο) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για οδοιπορικά κατόπιν συνεννόησης με τις "Ζαχαρίτσες". Μετά την αγορά του κουπονιού είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν για τον καθορισμό της ημερομηνίας,, στα τηλέφωνα που εμφανίζονται στο κουπόνι μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή την ημέρα της εξαργύρωσης. Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δε δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.99.65.680 Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 - 18:00) ή στο 698.33.93.245 .

€ 5.00

Read on...

Product