Ξεχωριστοί μεζέδες με γεύμα 2 ατόμων στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο Ο Τέντζερης το Καπάκι στο Μπουρνάζι!

Γεύμα 2 ατόμων στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο Ο Τέντζερης & το Καπάκι!

€ 14.90

Read on...

Product
 

12€ από 26€ για μία υπέροχη 3πλη εμπειρία κρασιού 2 ατόμων με ετικέτες της επιλογής σας στο Vineyard Wine Cocktail Bar στο Χαλάνδρι. Ένα καλό κρασί μαζί με καλή συντροφιά δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα και θα δοκιμάσετε μοναδικές ετικέτες σε έναν πολύ ζεστό χώρο!

Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί άμεσα και να χρησιμοποιηθεί έως τις 28/02/2018.   Ημέρες εξυπηρέτησης: Όλες τις ημέρες της εβδομάδας (Δευτέρα κλειστά) από τις 19:00 και μετά. Εξαιρούνται εορτές και αργίες. Κάθε κουπόνι είναι για δύο άτομα και περιλαμβάνει   ~ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ 3 ποτήρια οινογνωσίας κρασιού για 3 ετικέτες της επιλογής σας από Λευκό, Ροζέ και Κόκκινο κρασί και 3 συνοδευτικά κρασιού με Τυριά και Αλλαντικά ανάλογα με την ετικέτα που δοκιμάζετε!   Απαραίτητες οι κρατήσεις στο τηλέφωνο 210.68.49.482.   Για να δείτε τον κατάλογο πατήστε εδώ.   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά κουπονιού από το dealtown.gr.   Τα κουπόνια δε χρησιμοποιούνται αθροιστικά από 2 άτομα (πχ 2 άτομα να έχουν περισσότερα από 1 κουπόνια).   Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.   Τα κουπόνια μπορούν να αγοραστούν για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου.   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά κουπονιού από το Dealtown. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.

€ 12.00

Read on...

Product
 

5€ από 10€ για την είσοδο ενός (1) ατόμου με Ποτό στη Νέα μουσική σκηνή στο Γκάζι «Μουσικό Κουτί» για όλα τα Events. Πρόκειται για έναν χώρο που έχει φτιαχτεί με μεράκι και αγάπη και γι’ αυτό από το πρώτο λεπτό θα νιώσεις πολύ οικεία και «ζεστά» αφού όλα τριγύρω σου είναι χειροποίητα.

Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί άμεσα και να χρησιμοποιηθεί έως τις 28/02/2018.   Ημέρες εξυπηρέτησης: Όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Εξαιρούνται εορτές και αργίες. Κάθε κουπόνι είναι για ένα άτομο και περιλαμβάνει    ~Eίσοδο με ποτό (κρασί ή μπύρα) αρχικής αξίας 10€.   Περιορισμένη διαθεσιμότητα / ημέρα - Πραγματοποιήστε από νωρίς τις κρατήσεις σας.   Απαραίτητες οι κρατήσεις στο τηλέφωνο 698.07.91.417.   Για να δείτε τις εκδηλώσεις πατήστε εδώ.   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά κουπονιού από το dealtown.gr.   Τα κουπόνια δε χρησιμοποιούνται αθροιστικά από 2 άτομα (πχ 2 άτομα να έχουν περισσότερα από 4 κουπόνια).   Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.   Τα κουπόνια μπορούν να αγοραστούν για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.

€ 5.00

Read on...

Product