28€ από 76€ για ένα πλήρες Πολυτελή μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο και περιλαμβάνει δύο (2) Κυρίως Πιάτα, μία (1) Σαλάτα, ένα (1) Ορεκτικό, δύο (2) Επιδόρπια, Εμφιαλωμένο Νερό και Κουβέρ, στο VENTI CLUB RESTAURANT, στου Ψυρρή. Έκπτωση 63 !!

JAZZ, LATIN, FUNK, SOUL, DISCO, NEW WAVE, ROCK, είναι μερικά από τα μουσικά ακούσματα στο VENTI. Βραδιές γεμάτες αρώματα, (ο χώρος είναι ένας κήπος, σκεπασμένος με γυάλινη ηλεκτρική οροφή) γεύσεις και μουσική. Το μενού είναι για δύο άτομα και περιλαμβάνει τα εξής:   ~ Μία (1) Σαλάτα με Ελεύθερη επιλογή από τον Κατάλογο. ~ Ένα (1) Ορεκτικό με Ελεύθερη επιλογή από τον Κατάλογο. ~ Δύο (2) Κυρίως Πιάτα με Ελεύθερη επιλογή από τον Κατάλογο. ~ Δύο (2) Επιδόρπια.   ~ Ένα (1) Εμφιαλωμένο Νερό και Δύο (2) Κουβέρ. Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται ποτά και αναψυκτικά. Για τους κατόχους των κουπονιών ισχύουν ειδικές τιμές, 5€ μπύρα ή κρασί και 7€ ποτό που περιλαμβάνονται στον κατάλογο της προσφοράς.   Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στον λογαριασμό σας, μετά την αγορά.   Η προσφορά ισχύει έως 28/02/2018. Κάθε Μέρα από Δευτέρα έως Κυριακή 12.00-01.00.   Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο, από συγγενείς ή φίλους.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.

€ 28.00

Read on...

Product
 

23€ από 46€ για ένα πλήρες γεύμα 2 ατόμων που περιλαμβάνει δύο (2) ορεκτικά, μία (1) σαλάτα, δύο (2) κυρίως πιάτα, μισό (½) κιλό κρασί ή δύο (2) αναψυκτικά και δύο (2) σπιτικά γλυκά στο Παλαιό Φάληρο με παραδοσιακές γεύσεις στην ταβέρνα «Αρσένης». Εκπτωση 50 !!

23€ από 46€ (Έκπτωση 50%) για ένα πλήρες γεύμα 2 ατόμων στο Παλαιό Φάληρο με παραδοσιακές γεύσεις στην ταβέρνα «Αρσένης». Καταπράσινη και κλιματιζόμενη αυλή περιστοιχισμένη από λουλούδια και φυτά.   Το μενού περιλαμβάνει : ~ Δύο (2) ορεκτικά με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο ~ Μία (1) σαλάτα εποχής ~ Δύο (2) κυρίως πιάτα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο ~ Μισό (½) κιλό κρασί ή δύο (2) αναψυκτικά ~ Δύο (2) σπιτικά γλυκά   Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι: ~ Η προσφορά ισχύει έως 28/02/2018. ~ Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά 11:00 - 24:00. ~ Η προσφορά ισχύει και για Παρασκευές και για Σάββατα. ~ Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για έλεγχο διαθεσιμότητας τουλάχιστον μια μέρα πριν στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας. ~ Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους. ~ Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας. ~ Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Κλήση Αποστολή γραπτού μηνύματος SMS Προσθήκη στο Skype Θα χρειαστείτε Πίστωση SkypeΔωρεάν μέσω Skype Κλήση Αποστολή γραπτού μηνύματος SMS Προσθήκη στο Skype Θα χρειαστείτε Πίστωση SkypeΔωρεάν μέσω Skype Κλήση Αποστολή γραπτού μηνύματος SMS Προσθήκη στο Skype Θα χρειαστείτε Πίστωση SkypeΔωρεάν μέσω Skype Κλήση Αποστολή γραπτού μηνύματος SMS Προσθήκη στο Skype Θα χρειαστείτε Πίστωση SkypeΔωρεάν μέσω Skype

€ 23.00

Read on...

Product