15€ από 70€ ( 79 ) για μια Περιποίηση Προσώπου που περιλαμβάνει Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου, Θεραπεία Ενυδάτωσης Δερμοανάλυση, για άνδρες γυναίκες, στο υπερσύγχρονο κέντρο κοσμητικής ιατρικής αισθητικής BM Beauty Medical στον Πειραιά.

15€ από 70€ για μια Περιποίηση Προσώπου που περιλαμβάνει: Ντεμακιγιάζ / Καθαρισμός Προσώπου από τυχόν υπολείμματα Peeling Εφαρμογή ατμού Εξαγωγή σμήγματος Εφαρμογή υψίσυχνων ρευμάτων για αντισηψία Αντισυπτική- Αποστειρωτική μάσκα Mασάζ προσώπου - ντεκολτέ Εφαρμογή  serum – ενυδατικής Δερμοανάλυση για να έχετε μία πλήρη εικόνα της κατάστασης του δέρματός σας Ισχύει για άνδρες και γυναίκες.   Λίγα Λόγια Το άγχος και οι καθημερινές συνθήκες, επιβαρύνουν το πρόσωπό σας, κάνοντάς το να φαίνεται θαμπό και κουρασμένο.  Αυτό που χρειάζεστε είναι μία ολοκληρωμένη περιποίηση, που θα σας χαρίσει τονωμένη, απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, χωρίς πόρους, που προκαλούν σπυράκια και μαύρα στίγματα.   Beauty Medical   Το δερματολογικό ιατρείο  Beauty Medical βρίσκεται στην καρδιά του Πειραιά  και δημιουργήθηκε με την προσδοκία να καλύψει ανάγκες που αφορούν ολόκληρο το φάσμα των δερματολογικών υπηρεσιών προσώπου και σώματος.    Στο Medical Beauty η ομορφιά έχει βρει το δικό της χώρο. Σε ένα άκρως φιλικό περιβάλλον σε συνεργασία με την ιατρική μας ομάδα θα βρείτε τρόπους μέσα από εξατομικευμενη προσέγγιση για να ανακαλύψετε το τρίπτυχο της επιτυχίας : πρόληψη, υγεία, ομορφιά.   Με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην αισθητική προσώπου και σώματος σας δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσετε και να νιώσετε απόλυτη ευεξία.    Είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για να ανταποκρίνεται με εξατομικευμένα προγράμματα στις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Η εξειδικευμένη ομάδα του  θα φροντίσει για την περιποίησή σας με εξελιγμένες και δοκιμασμένες θεραπείες.   Ενδεικτικά αναφέρουμε υπηρεσίες: Botox εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως lifting κατευθυνόμενης κολλαγονογεννεσης ( νήματα) μεσοθεραπείες προσώπου και σώματος  αυτόλογη  μεσοθεραπεία Laser αποτρίχωσης Laser προσώπου και σώματος αισθητική προσώπου και σώματος ακμή αφαιρέσεις σπίλων

€ 15.00

Read on...

Product
 

49€ από 160€ ( 69 ) για μία Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Προσώπου με Κοκτέιλ Βιταμινών, στο υπερσύγχρονο κέντρο κοσμητικής ιατρικής αισθητικής BM Beauty Medical στον Πειραιά.

49€ από 160€ για μία Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Προσώπου με Κοκτέιλ Βιταμινών    Λίγα Λόγια Δώστε στο πρόσωπο σας, τις βιταμίνες και το υαλουρονικό που χρειάζονται για λάμψη και σφριγηλότητα, με την καινοτόμο μεσοθεραπεία του DERMAPEN.  Το DERMAPEN διαπερνά την επιδερμίδα έως και 100 φορές ανά δευτερόλεπτο και δίνει την δυνατότητα στο δέρμα να απορροφήσει έως και 80% των θρεπτικών και δραστικών συστατικών που εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας.    Beauty Medical   Το δερματολογικό ιατρείο  Beauty Medical βρίσκεται στην καρδιά του Πειραιά  και δημιουργήθηκε με την προσδοκία να καλύψει ανάγκες που αφορούν ολόκληρο το φάσμα των δερματολογικών υπηρεσιών προσώπου και σώματος.    Στο Medical Beauty η ομορφιά έχει βρει το δικό της χώρο. Σε ένα άκρως φιλικό περιβάλλον σε συνεργασία με την ιατρική μας ομάδα θα βρείτε τρόπους μέσα από εξατομικευμενη προσέγγιση για να ανακαλύψετε το τρίπτυχο της επιτυχίας : πρόληψη, υγεία, ομορφιά.   Με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην αισθητική προσώπου και σώματος σας δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσετε και να νιώσετε απόλυτη ευεξία.    Είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για να ανταποκρίνεται με εξατομικευμένα προγράμματα στις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Η εξειδικευμένη ομάδα του  θα φροντίσει για την περιποίησή σας με εξελιγμένες και δοκιμασμένες θεραπείες.   Ενδεικτικά αναφέρουμε υπηρεσίες: Botox εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως lifting κατευθυνόμενης κολλαγονογεννεσης ( νήματα) μεσοθεραπείες προσώπου και σώματος  αυτόλογη  μεσοθεραπεία Laser αποτρίχωσης Laser προσώπου και σώματος αισθητική προσώπου και σώματος ακμή αφαιρέσεις σπίλων

€ 49.00

Read on...

Product
 

39€ από 350€ ( 88 ) για 4 Συνεδρίες Κοσμητικής Αισθητικής που περιλαμβάνουν 2 Μη Ενέσιμες Μεσοθεραπείες Προσώπου για Σύσφιξη, Ενυδάτωση και Lifting ΚΑΙ 2 RF Προσώπου για ρυτίδες, από το Κέντρο Αισθητικών Εφαρμογών Chic and Beauty Med Spa στo Περιστέρι, πλησίον μετρό Αγ. Αντωνίου.

39€ από 350€  για 4 Συνεδρίες Κοσμητικής Αισθητικής που περιλαμβάνουν  2 Μη Ενέσιμες Μεσοθεραπείες Προσώπου 2 RF Προσώπου   Λίγα Λόγια Μεσοθεραπεία   Η μή ενέσιμη μεσοθεραπεία, αποτελεί μία αποτελεσματική μέθοδο για τη μείωση των ρυτίδων, την αναζωoγόνηση και σύσφιξη της επιδερμίδας του προσώπου, αλλά και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.    Χορηγούνται διαδερμικά μικροποσότητες φυτικών εκχυλισμάτων όπως αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες κατευθείαν κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.    Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται η ανώδυνη διείσδυση των ουσιών σε πολλαπλά επίπεδα ενώ η πρόσμειξη ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενισχύει την αναπαραγωγή ινοβλαστών και τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης και προστατεύει από τη δράση των ελεύθερων ριζών.   Χωρίς ενέσεις, ανώδυνα και χωρίς την πρόκληση εκχυμώσεων είναι εντελώς ασφαλές και δίνει άμεσα αποτελέσματα σε πρόσωπο και σώμα και επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες.   Ραδιοσυχνότητες (RF)    Οι ραδιοσυχνότητες (RF) χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια. Είναι ιδιαιτέρως κατάλληλες για αισθητικές εφαρμογές χάρη στο νόμο της Φυσικής σύμφωνα με τον οποίο η θερμότητα χρησιμοποιείται από τα κύτταρα του σώματος ως πηγή ενέργειας.   Στις αισθητικές εφαρμογές οι ραδιοσυχνότητες τρίτης γενιάς εφαρμόζονται στο δέρμα μέσω πόλων για τη θέρμανση των βαθύτερων στοιβάδων του δέρματος (χόριο) και του υποδόριου λίπους.   Οι θεραπείες του προσώπου στόχο έχουν την γένεση κολλαγόνου από τους ινοβλάστες στο χόριο. Η ενέργεια των Ραδιοσυχνοτήτων RF θερμαίνει το χόριο και τα υποδόρια στρώματα ταυτόχρονα αναγκάζοντας τις υφιστάμενες ίνες κολλαγόνου να συσπαστούν επιτυγχάνοντας κατ αυτό τον τρόπο την επιθυμητή σύσφιγξη του δέρματος. Επιπλέον η ενέργεια του Ραδιοσυχνοτήτων RF αυξάνει τον μεταβολισμό των ινοβλαστών, οι οποίοι παράγουν διαρκώς νέες ίνες κολλαγόνου επιτυγχάνοντας φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια.   Chic & Beauty Med Spa Το Ινστιτούτο Αισθητικής, αδυνατίσματος, διατροφολογικής παρακολούθησης και ιατρικών μη παρεμβατικών θεραπειών Chic & Beauty Med Spa αποτελεί ένα χώρο ολοκαίνουριο, με υψηλή αισθητική και ανέσεις! Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε για να παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, ώστε να αγκαλιάσει όλους τους ανθρώπους και να τους χαρίσει ευεξία και ευτυχία, αντιμετωπίζοντας την οποιαδήποτε ανάγκη τους! Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο, ώστε να δώσει άμεση και άψογη εξυπηρέτηση σε αυτόν που θα επισκεφθεί το χώρο, αλλά πάνω απ' όλα να διαγνώσει σωστά και με απόλυτη ακρίβεια την ανάγκη του και φυσικά να την καλύψει με βάση τα εξειδικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα που αν και μη επεμβατικά αγγίζουν τα όρια της ιατρικής. Συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, μη επεμβατικές μέθοδοι αντιμετώπισης αισθητικών προβλημάτων καθώς και δερμοκαλλυντικά προϊόντα από τους μεγαλύτερους αμερικάνικους και ευρωπαϊκούς οίκους (ΗΠΑ, Ελβετία, Γαλλία) εξασφαλίζουν άμεσο και στοχευμένο αποτέλεσμα σε θέματα που αφορούν τους εξής τομείς.

€ 39.00

Read on...

Product
 

9,90€ από 50€ ( 80 ) για μία εντυπωσιακή Θεραπεία Προσώπου με οξέα φρούτων για όλες τις γυναίκες και όλες τις ηλικίες ΚΑΙ ένα (1) ολοκληρωμένο Ημιμόνιμο Manicure, από το Jazzy Nails and More στον Άγιο Δημήτριο, πλησίον μετρό Δάφνης.

9,90€ από 50€ για ένα Πακέτο Ομορφιάς που περιλαμβάνει: 1 Θεραπεία Προσώπου με οξέα φρούτων 1 Ημιμόνιμο Manicure   Λίγα Λόγια Θεραπεία με οξέα φρούτων Είναι μια θεραπεία έντονης αναζωογόνησης, απολέπισης, ενυδάτωσης, σύσφιξης και ανάπλασης. Τα οξέα φρούτων μειώνουν τις συνεκτικές δυνάμεις μεταξύ των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας και ετσι ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία κυτταρικής ανανέωσης. Η επιδερμίδα αποκτά λαμπερή υφή, λάμψη και υγιή όψη ενώ γίνεται περισσότερο συμπαγής και ανθεκτική.    Jazzynails and More Το "Jazzynails and More" άνοιξε και σας περιμένει σε έναν σύγχρονο και πολυτελή χώρο στον Άγιο Δημήτριο, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ομορφιάς από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Είμαστε έτοιμοι να σας περιποιηθούμε σε ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε. Manicure, pedicure, τεχνητά νύχια, αποτρίχωση, αισθητική προσώπου είναι μερικοί από τους τομείς που είμαστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Προσεγμένο, με επώνυμα υλικά και τηρώντας όλες τις προδιαγραφές υγιεινής, είμαστε εδώ για εσάς!

€ 9.90

Read on...

Product
 

23€ από 185€ ( 88 ) για μια (1) Θεραπεία Καθαρισμού Προσώπου με υπερήχους ΚΑΙ δυο (2) Συνεδρίες Ενέσιμης Μεσοθεραπείας, στο Beauty Drop στο Κολωνάκι.

23€ από 185€  για μια Θεραπεία Καθαρισμού Προσώπου με υπερήχους και δυο Συνεδρίες Ενέσιμης Μεσοθεραπείας   Λίγα Λόγια Με την χρήση υπέρηχων επιτυγχάνεται: Βαθύς καθαρισμός πόρων χωρίς ερεθισμούς Βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας Απαλή αλλά ενδελεχής απολέπιση Μείωση δυσχρωμιών Βελτίωση της ακμής Μείωση των ρυτίδων Τόνωση του δέρματος Διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης Διέγερση της λεμφικής παροχέτευσης   Πρωτόκολλο εφαρμογής   1η Φάση-Καθαρισμός: Καθαρίζουμε το πρόσωπο με γαλάκτωμα για να προετοιμάσουμε την επιδερμίδα να δεχτεί την θεραπεία   2η Φάση-Απολέπιση: Κάνουμε απολέπιση (peeling) με το μηχάνημα υπερήχων νέας γενιάς έτσι ώστε να επιτευχθεί η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος για την μέγιστη απόδοση της θεραπείας.   3η Φάση-Διείσδυση ειδικών ορών  χαμηλού μοριακού βάρους με υαλουρονικό, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία , ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος με την χρήση υπερήχων, με αποτέλεσμα την ανάπλαση του δέρματος και την ενεργοποίηση της έκκρισης κολλαγόνου.   4η Φάση-Εφαρμογή ειδικής μάσκας με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα.   5η Φάση-Ολοκληρώνουμε, με την κατάλληλη ενυδατική κρέμα.     Ενέσιμη Μεσοθεραπεία   Η μεσοθεραπεία θα σας προσφέρει έντονη και βαθιά ενυδάτωση με εντυπωσιακό άμεσο αποτέλεσμα. Είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες και για την πρόληψη της γήρανσης και συνίσταται σε περιπτώσεις αφυδάτωσης, χαλάρωσης, μείωσης πυκνότητας και των αρνητικών επιδράσεων της έντονης έκθεσης στον ήλιο.   Η μεσοθεραπεία ονομάζεται έτσι γιατί η εφαρμογή της γίνεται στον ενδιάμεσο ιστό ανάμεσα στην επιδερμίδα και το υποδόριο.    Περιέχει υαλουρονικό οξύ και άλλα 54 στοιχεία όπως βιταμίνες, συνένζυμα, αμινοξέα, άλατα, νουκλεικά οξέα, και αντιοξειδωτικούς παράγοντες.    Αναζωογονεί, ενυδατώνει και κάνει πιο σφριγηλό το κουρασμένο και χαλαρό δέρμα και αντιμετωπίζει τις ρυτίδες. Η θεραπεία, για τους πρώτους 3 μήνες είναι "επιθετική" και επαναλαμβάνεται ανά 15 ημέρες.    Όταν μπείτε στη φάση της συντήρησης, μετά το πρώτο τρίμηνο και αφού τα αποτελέσματα θα έχουν φτάσει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, το μεσοδιάστημα ανάμεσα σε δύο συνεδρίες αυξάνει στους 2 έως 6 μήνες.    Τα αποτελέσματα εμφανίζονται σταδιακά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, και είναι απόλυτα φυσικά. Το πρόσωπο δείχνει ξεκούραστο και με λιγότερες ρυτίδες.     Beauty Drop   Ένας νέος, σύγχρονος χώρος που διαφοροποιείται από άλλους λόγω του ότι δημιουργήθηκε από τη συνεργασία Πλαστικού Χειρουργού με Αισθητικό και Σύμβουλο Ομορφιάς.   Οι θεραπείες που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένες από έμπειρο Πλαστικό Χειρουργό σε συνεργασία με εξειδικευμένη Αισθητικό ώστε να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των πελατών μας διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια και την επιτυχία των θεραπειών.   Εδώ η επιστήμη της Αισθητικής συναντάει την Ιατρική εξειδίκευση. Τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες.   Υπηρεσίες: Αισθητική Προσώπου, Αντιγήρανση, Ανάπλαση, Οξυγόνωση, Αντιοξειδωτικές Θεραπείες, Σύσφιξη Προσώπου, Αισθητική Σώματος, Λιποδιάλυση, Σύσφιξη Σώματος, Κυτταρίτιδα, Βιολογική Αποτρίχωση, Θεραπείες Spa, Αρωματοθεραπεία, Επαγγελματικό Μακιγιάζ.    

€ 23.00

Read on...

Product
 

59€ από 120€ ( 51 ) για Τοποθέτηση Βλεφαρίδων Extensions με την μέθοδο τρίχα τρίχα ή 69€ από 140€ για Τοποθέτηση Βλεφαρίδων με την μέθοδο 3D, στο υπερπολυτελές και μοντέρνο χώρο του πολυχώρου Divette Aesthetic Medical Centre στην Γλυφάδα.

59€ από 120€ για Τοποθέτηση Βλεφαρίδων Extensions με την μέθοδο τρίχα-τρίχα  69€ από 140€ για Τοποθέτηση Βλεφαρίδων με την μέθοδο 3D   Λίγα Λόγια Αψογες βλεφαρίδες με την ασφαλέστερη μέθοδο "τρίχα-τρίχα" για απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Πυκνές γυριστές και καλοσχηματισμένες βλεφαρίδες! Οι τρισδιάστατες extensions βλεφαρίδες 3D θα δώσουν όγκο και θα τριπλασιάσουν άμεσα τις βλεφαρίδες σας με εκπληκτικό αποτέλεσμα!   Divette Aesthetic Medical Centre Ένα νέο, υπερσύγχρονο κέντρο αισθητικής κάνει την εμφανισή του στην καρδιά της Γλυφάδας, το DIVETTE ήρθε για να μείνει. Σε έναν πολυτελές, μοντέρνο κι εκλεπτυσμένο χώρο, οι παραδοσιακές μέθοδοι αισθητικής συνδυάζονται με τις πλέον σύγχρονες ιατρικές εφαρμογές με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς. Εύκολη πρόσβαση απο το Σταθμό Τραμ - Πλατεία Εσπερίδων.   Στόχος μας είναι να σας κάνουμε να νιώσετε άνετα και να χαλαρώσετε μαζί μας. Ελάτε να γνωριστούμε.    Υπηρεσίες:  Θεραπεία Collagen Περιποίηση αντιγήρανσης με Fillers Κολλαγόνου. Χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, δράση κατά των ρυτίδων κ αντιοξειδωτική προστασία. Διεγείρει την ανάπλαση νέων κυττάρων κ προάγει την νεανικότητα του δέρματός. Golden Line Face Θεραπεία αντιγήρανσης πολυτελείας με Χρυσό, πρωτείνες Μεταξιού, wrinkle-fillers Κολλαγόνου και αντιρυτιδικά Ολιγοπεπτίδια. Προσφέρει σύσφιξη, απαλύνοντας τις ρυτίδες και αφήνοντας το δέρμα απαλό. Caviar And Marine DNA Θεραπεία αντιγήρανσης κ σύσφιγξης βασισμένη στις πολύτιμες ιδιότητες του Χαβιαριού. Ενυδατώνει κ προσφέρει θρεπτικά συστατικά στο δέρμα, βοηθώντας το να ανακτήσει τη φυσική του ελαστικότητα και λάμψη. Microneedling (Micropen) Αποτελεσματική θεραπεία που έχει τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας χωρίς ενέσεις και πόνο. Διεγείρει τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, αυξάνοντας την σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Πρεσοθεραπεία Ο αποτελεσματικότερος τρόπος να ξεπρηστεί άμεσα το σώμα σας, αποβάλλοντας τις κατακρατήσεις. Η κυκλοφορία του αίματος τονώνεται , βελτιώνεται η λεμφικη παροχέτευση του οργανισμού μας. Θεραπεία HIFU Μια ασφαλής, μη επεμβατική κ μακράς διαρκείας εναλλακτική λύση για Λίφτινγκ. Διεισδύει με ενέργεια υπερήχων για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος θεραπεύοντάς τα. Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι Ένα μηχανικό πήλινγκ, των ανώτερων στιβάδων της επιδερμίδας.Έχει άμεσα αποτελέσματα, καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της κεράτινης στιβάδας και την αφήνει ελεύθερη να αναπνεύσει κ να αναγεννηθεί. Κρυολιπόλιση Μία σύγχρονη μέθοδος στην αντιμετώπιση του τοπικά συσσωρευμένου λίπους, αποφεύγοντας έτσι επίπονες επεμβατικές μεθόδους όπως η λιποαναρρόφηση. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, και διαρκούν. Μέθοδος Vacuum Με τη μέθοδο της ενδοδερμίας επιτυγχάνεται σημαντική μείωση του τοπικού πάχους, βοηθά την αποβολή των τοξινών που δημιουργούν την κυτταρίτιδα, αφού τονώνει την κυκλοφορία του αίματος κ της λέμφου. Ραδιοσυχνοτήτες (RF) Μη επεμβατική αντιγηραντική μέθοδος. Τα ραδιοκύματα διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου κ ελαστίνης από τους ινοβλάστες, έτσι επιτυγχάνεται η ανάπλασητου δερματικού ιστού απο τον ίδιο τον οργανισμό μας. Cavitation Το cavitation είναι μία σύγχρονη μέθοδος μείωσης του τοπικού πάχους κ συσσωρευμένου λίπους σε μέρη όπως κοιλιά, περιφέρεια κτλ. Είναι μία, μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής, με άμεσα αποτελέσματα.

€ 59.00

Read on...

Product
 

10€ από 30€ ( 67 ) για ένα Θεραπευτικό Μασάζ διάρκειας 60' στο χώρο σας, από τον πτυχιούχο φυσικοθεραπευτή Μπουρνιά Οδυσσέα.

10€ από 30€ για ένα Θεραπευτικό Μασάζ στο χώρο σας Διάρκεια: 60'   Λίγα Λόγια Στην θεραπευτική μάλαξη, πέρα από τις χαλαρωτικές κινήσεις του μασάζ, εφαρμόζονται ήπιες χειροπρακτικές τεχνικές και χαλαρές στατικές διατάσεις, με στόχο την μείωση του μυοσκελετικού πόνου και επανάκτηση χαμένου εύρους κίνησης στις πάσχοντες αρθρώσεις. Τα οφέλη της θεραπευτικής μάλαξης στον άνθρωπο, είναι με ευκρίνεια καταγεγραμμένα από ένα αξιόλογο σύνολο ερευνητικών δεδομένων.   Πιο συγκεκριμένα, μία πρόσφατη συστημική αξιολόγηση 67 ερευνών (Crawford et al 2016), που διερευνούσε τα αποτελέσματα της θεραπευτικής μάλαξης σε ασθενείς με μυοσκελετικό πόνο, κατέληξε στα ακόλουθα συμπεράσματα:   1. Η θεραπευτική μάλαξη είναι αποτελεσματική μέθοδος διαχείρισης του πόνου 2. Τα ευεργετήματα της θεραπευτικής μάλαξης δεν περιορίζονται στην μείωση της αίσθησης του πόνου, άλλα βοηθούν και στην μείωση του άγχους και την βελτίωση της γενικής ποιότητας της ζωής του ανθρώπου.   Αξίζει να αφιερώσετε και εσείς λίγο χρόνο από την αγχώδης καθημερινότητα της Ελλάδας της οικονομικής κρίσης, για να βιώσετε τα ωφελήματα της θεραπευτικής μάλαξης.     Οδυσσέας Μπουρνιάς   Ο Οδυσσέας Μπορυρνιάς είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπευτής από το πανεπιστήμιο του Plymouth, με ειδίκευση στην διαχείριση μυοσκελετικών παθήσεων και σε τεχνικές μάλαξης.   Επιπροσθέτως έχει επαγγελματική εμπειρία ως Personal trainer, με εξειδίκευση στην ανάπτυξη μυϊκής δύναμης.  

€ 10.00

Read on...

Product
 

35€ από 60€ ( 41 ) για ένα Μασάζ στον χώρο σας με επιλογή από Χαλαρωτικό ή Αθλητικό διάρκειας 60', από εξειδικευμένη θεραπεύτρια της ομάδας του Starmassage στο Χαλάνδρι.

35€ από 60€ για ένα Μασάζ στον χώρο σας με επιλογή από: Χαλαρωτικό Αθλητικό Διάρκεια: 60' Σε ζευγάρι (με την αγορά 2 κουπονιών) Ισχύει για άντρες και γυναίκες Εξυπηρετείται ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής (για απομακρυσμένες περιοχές υπάρχει επιπλέον χρέωση κατόπιν συνεννόησης).   Starmassage Το Starmassage σας δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλετε μασάζ στο σπίτι, στο ξενοδοχείο, στο γραφείο σας σε λιγότερο από μία ώρα.    Αντιστοιχίζουμε το αίτημά σας για μασάζ με έναν πιστοποιημένο θεραπευτή μασάζ που είναι διαθέσιμος στην περιοχή σας την καθορισμένη ώρα. Ένας θεραπευτής θα φτάσει στo χώρο σας με έλαια και μουσική για να σας προσφέρει ένα χαλαρωτικό μασάζ.    Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το μασάζ που σας προσφέρουμε.   Το Starmassage προσφέρει deeptissue, σουηδικό, αθλητικό και μασάζ εγκυμοσύνης. Οποιοσδήποτε τύπος μασάζ μπορεί να εφαρμοστεί στο μασάζ ζευγαριού, είτε με έναν είτε με δύο θεραπευτές ταυτόχρονα.    Επίσης προσφέρει μασάζ στο χώρο εργασίας με επαγγελματικές καρέκλες μασάζ.

€ 35.00

Read on...

Product
 

Από 19€ για 2 Συνεδρίες Αποτρίχωσης IPL νέας γενιάς με σε περιοχή της επιλογής σας, από το Beauty Studio Jazzy Nails and more στον Άγιο Δημήτριο, πλησίον μετρό Δάφνη.

19€ από 55€ για 2 Συνεδρίες Αποτρίχωσης σε μικρή περιοχή 44€ από 90€ για 2 Συνεδρίες Αποτρίχωσης σε μεσαία περιοχή 64€ από 150€ για 2 Συνεδρίες Αποτρίχωσης σε μεγάλη περιοχή 79€ από 190€ για 6 Συνεδρίες Αποτρίχωσης σε μικρή περιοχή 129€ από 230€ για 6 Συνεδρίες Αποτρίχωσης σε μεσαία περιοχή 199€ από 380€ για 6 Συνεδρίες Αποτρίχωσης σε μεγάλη περιοχή 379€ από 660€ για 6 Συνεδρίες Αποτρίχωσης σε Full πόδια Ισχύει για άντρες και γυναίκες   Μικρές περιοχές: Μεσόφρυο Άνω χείλος String Παρειές Πηγούνι Ακροδάχτυλα Θηλές Γραμμή bikini Ζυγωματικά Αυτιά Μύτη Πέλμα Για άντρες: Γραμμή γλουτών   Μεσαίες περιοχές: Μασχάλες Full face Full Bikini Άνω Χείλος & Θηλές Γραμμή Κοιλιάς & Άνω Χείλος Γραμμή Κοιλιάς & Θηλές Για άντρες: Ώμοι ή Μέση ή Γραμμή Κοιλιάς   Μεγάλες περιοχές: Full χέρια Για γυναίκες: Γάμπες ή Μηρούς ή Γλουτούς ή Κοιλιά Για άντρες: Κοιλιά ή Πλάτη ή Στήθος     Λίγα Λόγια   Μέθοδος οριστικής αποτρίχωσης με IPL   Η μέθοδος IPL είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα με το χρώμα, την ποιότητα και τη θέση της τρίχας στο σώμα, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα σημεία, όπως μασχάλες, μπικίνι, πόδια και άλλα! Η ενέργεια του παλμικού φωτός διοχετεύεται μέσω της μελανίνης της τρίχας, φτάνει στη ρίζα της και την καταστρέφει!   Το laser IPL είναι ανώδυνο, χωρίς παρενέργειες, και είναι το πιο αποτελεσµατικό γιατί εκπέµπει σε πολλά µήκη φωτός, ώστε μ' αυτόν τον τρόπο να επιτυγχάνεται η μέγιστη ευελιξία και δράση, στο σωστό βάθος.     Jazzynails and More Το "Jazzynails and More" άνοιξε και σας περιμένει σε έναν σύγχρονο και πολυτελή χώρο στον Άγιο Δημήτριο, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ομορφιάς από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Είμαστε έτοιμοι να σας περιποιηθούμε σε ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε. Manicure, pedicure, τεχνητά νύχια, αποτρίχωση, αισθητική προσώπου είναι μερικοί από τους τομείς που είμαστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Προσεγμένο, με επώνυμα υλικά και τηρώντας όλες τις προδιαγραφές υγιεινής, είμαστε εδώ για εσάς!

€ 19.00

Read on...

Product
 

17€ από 60€ ( 72 ) για δύο (2) συνεδρίες με ΙPL laser κατά της ακμής, από το κέντρο ιατρικής αισθητικής MediSystem στη Γλυφάδα.

17€ από 60€ για δύο (2) συνεδρίες με ΙPL laser κατά της ακμής   Medi System   Το Medi System είναι ένας υπέροχος και ζεστός χώρος αναζωογόνησης και ευεξίας στη Γλυφάδα. Σας περιμένουμε με σκοπό να σας παρέχουμε άριστες υπηρεσίες από εξειδικευμένους ιατρούς και αισθητικούς, σε όποιον τομέα εσείς επιθυμείτε. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς μας και θα βγείτε μονάχα κερδισμένες.   Ένας καινούργιος κόσμος σας περιμένει για να τον γνωρίσετε, ομορφότερη από ποτέ! Προσφέρουμε ολοκληρωμένες αποτριχώσεις, εξειδικευμένες υπηρεσίες manicure, pedicure και ονυχοπλαστική με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, αλλά και ό,τι σχετίζεται με τον τομέα της διαιτολογίας, του αδυνατίσματος, της αισθητικής ιατρικής και του απολαυστικού μασάζ-σπα.

€ 17.00

Read on...

Product
 

Μόνο 15€ για 1 full body (και κεφαλής αυχένα) massage συνολικής διάρκειας 60', με επιλογή ανάμεσα σε Relaxing ή Θεραπευτικό, για μία πνοή αναζωογόνησης στο σώμα και το πνεύμα σας, στο Beauty Salon.

15€ από 40€ για ένα 1 full body (και κεφαλής-αυχένα) massage με επιλογή ανάμεσα σε Relaxing ή Θεραπευτικό.   Διάρκεια Συνεδρίας 60' Γυναίκες & Άνδρες   Λίγα Λόγια Η δύναμη του μασάζ οφείλεται στην διαδικασία που πυροδοτεί στον οργανισμό μας με τις κατάλληλες μαλάξεις: Μέσω της κατάλληλης επαφής με τους μαλακούς ιστούς του σώματος, το μασάζ χαλαρώνει τους μύες, βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, και ως εκ τούτου, στην αποβολή από τους μύες των «άχρηστων» ουσιών που συσσωρεύονται σε αυτούς λόγω κούρασης, και αντίστοιχα στην απορρόφηση θρεπτικών ουσιών.   Ταυτόχρονα, θεωρείται πως μπορεί να μειώσει το στρες, να καταπολεμήσει τον πόνο, να βελτιώσει την εικόνα του δέρματος και να κάνει ακόμη και κάποιον υγιή άνθρωπο να νιώσει περισσότερη ευεξία. Υπάρχουν ωστόσο πολλά ήδη μασάζ, που ακολουθούν διαφορετική τεχνική για να πετύχουν τον θεραπευτικό τους σκοπό.  

€ 15.00

Read on...

Product
 

Προσιτή Πολυτέλεια Ευεξία!! 25€ από 115€ ( 78 ) για ένα V.I.P. πακέτο που περιλαμβάνει ένα full body massage της επιλογής σας, συνοδευόμενο από χαμάμ ή Vichy Shower, στο εντυπωσιακό Elena's Day Spa, τον πιο πολυτελή χώρο στο Κολωνάκι.

45' μασάζ σε όλο το σώμα, το κεφάλι και τον αυχένα 20' χαλάρωσης με χαμάμ ή μασάζ με τροπική βροχή Vichy Shower   Για το μασάζ επιλέγετε ανάμεσα σε χαλαρωτικό ή Χαβανέζικο (με πιέσεις) και στη συνέχεια επιλογή από:   Αιθέρια έλαια Κρέμα μελιού Κρέμα ευκαλύπτου Σοκολατοθεραπεία με λευκή σοκολάτα     Elena’s Day Spa   Elena’s Day Spa… “Αποδράστε στο κέντρο της πόλης”.   Σας καλωσορίζουμε σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο στην καρδιά της Αθήνας, φτιαγμένο για να σας προσφέρει μοναδικά την χαλάρωση και περιποίηση που επιθυμείτε! Εκεί που η απλότητα συναντά την πολυτέλεια, η εξειδίκευση και ικανότητα επιτυγχάνουν την αρμονία.   Η αξιοπιστία, η εξυπηρέτηση και η πίστη σε αυτό που κάνουμε είναι το μυστικό της ισορροπίας και του ευ ζην. To Elena's Day Spa εγκαινιάζει μια σύγχρονη εποχή και φιλοσοφία των Spas, παντρεύοντας τεχνικές και θεραπείες από όλο τον κόσμο με την εφαρμογή υπερσύγχρονων μηχανημάτων.   Άρτια καταρτισμένο προσωπικό είναι δίπλα σας κάθε λεπτό για να διασφαλίσει την άνεσή σας και να επαναφέρει την σωματική και ψυχική σας ευεξία. Ευρύς κατάλογος θεραπειών που περιλαμβάνει τεχνικές και μυστικές συνταγές από όλο τον κόσμο καλύπτει κάθε ανάγκη.   Το Elena’s Day Spa είναι μία όαση χαλάρωσης στο κέντρο της Αθήνας, στο Κολωνάκι. Είναι ο ιδανικός χώρος, συνάμα απλός και πολυτελής, για να απολαύσετε υπηρεσίες spa και αισθητικής υψηλής ποιότητας. Οι ειδικοί είναι στην διάθεση σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση και για να κάνουν την εμπειρία σας μοναδική.   Οι θεραπείες που θα βρείτε καλύπτουν γυναίκες και άνδρες. Το Elena’s Day Spa παντρεύει τεχνικές και θεραπείες από όλο τον κόσμο με εξειδικευμένο εξοπλισμό.   Face & body: Δοκιμάστε τις καταπραϋντικές επιδράσεις της θεραπείας με το χρώμα σε ένα κρεβάτι νερού και επωφεληθείτε από τις συμβουλές των ειδικών για εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος.   Ηammam: Φέραμε την Ανατολή στο κέντρο της Αθήνας μέσω της αρχιτεκτονικής του δωματίου και τα εναλλασσόμενα χρώματα του θόλου. Απολαύστε βαθύ καθαρισμό από την εισπνοή ειδικών αρωμάτων και αιθέριων ελαίων για μια πλήρη αναζωογόνηση. Δοκιμάστε το μαύρο σαπούνι από εξωτικό Μαρόκο, μια μυστική συνταγή για μια συνολική απολέπιση και λεύκανση, ή το γάντι ΚΕΣΣΑ για μια λεπτομερή αίσθηση της φροντίδας. Στη συνέχεια μπορείτε να μετακινηθείτε για ανάπαυση στην αίθουσα για ένα ποτό, κρύο νερό ή τσάι από βότανα.   Ρεφλεξολογία: Η εφαρμογή πίεσης σε ορισμένες από τις 7200 νευρικές απολήξεις του ποδιού προκαλεί μια «αντανακλαστική» ωστική με αποτέλεσμα την τόνωση του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος.   Sauna: Βελτιώστε την υγεία σας, δοκιμάζοντας την σάουνα σε συνδυασμό με χρωμοθεραπεία για τη συναισθηματική ηρεμία. Η φινλανδική παραδοσιακή σάουνα – ως τρόπος ζωής – προσφέρει πολυάριθμα οφέλη: μείωση του στρες, χαλάρωση, θεραπεία του δέρματος. Συνδυάστε το με μια θεραπεία λιπόλυσης για την ενίσχυση του ανοσοποιητικόυ σας σύστηματος.   Spa: Το spa μας προσφέρει μια τριπλή αίσθηση ευεργετικής αναζωογόνησης μέσω νερού, θερμότητας και μασάζ. Το πολυτελές spa για 6 άτομα προσφέρει στιγμές χαλάρωσης απόλαυσης καθώς και τόνωση.   Δοκιμάστε τις αγχολυτικές δράσεις των θεραπειών μας και χαρίστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια που του αξίζει!   Επισκεφθείτε μας μόνοι σας ή με το έτερον ήμισυ!   Tip: Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε  την ΣΟΥΊΤΑ ΤΟΥ ΛΟΥΔΟΒΊΚΟΥ.

€ 25.00

Read on...

Product
 

Golden Therapy Package 120' για 1 ή 2 άτομα!! Από 35€ για 1 άτομο ή 66€ για 2 άτομαι σε κοινό δωμάτιο για ένα Golden Therapy Package διάρκειας 120' που περιλαμβάνει (1) full body massage επιλογής από Tuina, Thai Oil και Hot Stone, (1) Ayurvedic massage κεφαλής και (1) θεραπεία Ρεφλεξολογίας, από το Rose Spa στους Αμπελόκηπους πλησίον Μετρό Πανόρμου

35€ Golden Therapy Package για 1 άτομο 66€ για 2 άτομα σε κοινό δωμάτιο. Ισχύει για άνδρες και γυναίκες   Το Golden Therapy Package περιλαμβάνει:   Full Body μασάζ  60’επιλογής ανάμεσα σε Tuina, Thai Oil ή Hot Stone Θεραπεία Ρεφλεξολογίας  40’ Θεραπεία Ayurveda Head  20’     Tuina   Το Tuina μασάζ είναι η παλαιότερη μέθοδος μασάζ στην ιστορία της Κίνας, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως για τη φροντίδα υγείας και τη θεραπεία ασθενειών. Ο μασέζ χρησιμοποιεί χέρια, αγκώνες ή άλλα μέρη του σώματος του, με ιδιαίτερη τεχνική σε σημεία επιφάνειας του ανθρώπινου σώματος, έτσι ώστε να ρυθμίσει τις φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις του σώματος, για την επίτευξη της ανάκτησης και πρόληψης των ασθενειών. Το Tuina μασάζ ανήκει στην εξωτερική θεραπεία της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής. Το Tuina μασάζ είναι πολύ χρήσιμο για την ανακούφιση από την κούραση των μυών και την πνευματική ένταση που προκαλείται από την εντατική εργασία, να βοηθήσει ανθρώπους κατά της αϋπνίας, την πρόληψη των κρυολογημάτων, κλπ.   Thai Oil massage Το Thai massage, είναι η πιο διαδεδομένη μορφή μασάζ βαθιάς χαλάρωσης και ξεκούρασης. Θα αναζωογωνήσει το σώμα και το πνεύμα σας και θα αισθανθείτε χαλαρωμένοι, ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια. Η θεραπεία τονώνει το σώμα και έχει ευεργετικά αποτελέσματα στους συνδέσμους και τα νεύρα, καθώς και στην κυκλοφορία του αίματος, τη λεμφική ροή, και νευρικά τμήματα.   Hot Stone Οι ηφαιστειακές πέτρες τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος, δημιουργούν υπεραιμία και βοηθούν στην ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους. Γίνονται συνδυαστικά με deep tissue massage μιας και οι πέτρες βοηθούν το σώμα να δεχθεί το μασάζ σε μεγαλύτερο βάθος με αποτέλεσμα την απόλυτη χαλάρωση αλλά και την ανακούφιση από χρόνιους και όχι μόνο μυϊκούς πόνους. Ιδανικό για όσους υποφέρουν από πόνους στον αυχένα τη μέση τη πλάτη κλπ. Αλλά και για όσους θέλουν απλά να χαλαρώσουν.   Ρεφλεξολογία   Βασίζεται στην αρχή της αντανάκλασης του συνόλου του οργανισμού στα άκρα (πέλματα, παλάμες, αυτιά), στα οποία βρίσκονται χιλιάδες νευρικές απολήξεις. Με ειδικές πιέσεις και μαλάξεις σε αυτές τις περιοχές προκαλούνται αντανακλαστικά ερεθίσματα στον οργανισμό, προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι θεραπευτικές του ιδιότητες.   Ayurvedic Head Massage   To Ayurvedic head “μασάζ κεφαλής” είναι ένα βαθιά χαλαρωτικό μασάζ κεφαλιού, λαιμού και ώμων. Λειτουργεί στα Marma σημεία, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας σημεία του σώματος όπου η λεπτή Prana (ζωτική ενέργεια) μετατρέπεται, ρυθμίζεται και αποθηκεύεται για χρήση από το σώμα και το μυαλό. To Αγιουρβεδικό μασάζ κεφαλής μπορεί να βοηθήσει: Μειώνοντας το άγχος σε ολόκληρο το σώμα και βοηθώντας στον ύπνο. Μέσω της αύξησης της ροής των εγκεφαλονωτιαίων υγρων, ενισχύοντας έτσι το νευρικό σύστημα Διαλύοντας τις τοξίνες στους τεντωμένους και καταπονημένους μυς και βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος στους πρώην καταπονημένους μυς Οξυγονώνεοντας τον εγκέφαλο Καταπολεμόντας τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες των ματιών, τον πόνο στο σαγόνι και την ιγμορίτιδα Διεγείροντας την λεμφική ροή Θρέφοντας τις ρίζες των μαλλιών και εμποδίζοντας την υπερβολική απώλεια μαλλιών Μειώνοντας τα συμπτώματα της αϋπνίας, της κατάθλιψης, των κρίσεων πανικού, του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης, της δυσκοιλιότητας, της διάρροιας, του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου, τους πονοκεφάλους, τις ημικρανίες, την υψηλή αρτηριακή πίεση, τη δυσπεψία και πολλά άλλα.      

€ 35.00

Read on...

Product
 

BEST PRICE!! 19€ από 70€ ( 85 $)για έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό προσώπου διάρκειας 2 ωρών (ντεμακιγιάζ, πήλιγκ, βάπερ, εξαγωγή σμίγματος, υψίσυχνα, μάσκα, κρέμα, αντιηλιακή) και μαζί φωτοανάπλαση με IPL Laser για λεύκανση προσώπου, σύσφιξη και προστασία από την ακτινοβολία του ήλιου ή 30€ για 5 θεραπείες αισθητικής (διάρκειας 30' η κάθε μία) που περιλαμβάνουν 2 RF ραδιοσυχνότητες και 3 θεραπείες με χαβιάρι, για ενυδάτωση και σύσφιξη λείανση ρυτίδων, από τους εξειδικευμένους αισθητικούς του Chic Beauty Spa στο Περιστέρι πλησίον μετρό Αγ. Αντωνιού.

19€ από 70€ για έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό προσώπου διάρκειας 2 ωρών (ντεμακιγιάζ, πήλιγκ, βάπερ, εξαγωγή σμίγματος, υψίσυχνα, μάσκα, κρέμα, αντιηλιακή) και μαζί φωτοανάπλαση με IPL Laser για λεύκανση προσώπου, σύσφιξη και προστασία από την ακτινοβολία του ήλιου. 30€ από 200€: 5 θεραπείες αισθητικής (διάρκειας 30' η κάθε μία) που περιλαμβάνουν 2 RF ραδιοσυχνότητες και 3 θεραπείες με χαβιάρι, για ενυδάτωση και σύσφιξη - λείανση ρυτίδων.   Chic & Beauty Med Spa Το Ινστιτούτο Αισθητικής, αδυνατίσματος, διατροφολογικής παρακολούθησης και ιατρικών μη παρεμβατικών θεραπειών Chic & Beauty Med Spa αποτελεί ένα χώρο ολοκαίνουριο, με υψηλή αισθητική και ανέσεις! Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε για να παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, ώστε να αγκαλιάσει όλους τους ανθρώπους και να τους χαρίσει ευεξία και ευτυχία, αντιμετωπίζοντας την οποιαδήποτε ανάγκη τους! Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο, ώστε να δώσει άμεση και άψογη εξυπηρέτηση σε αυτόν που θα επισκεφθεί το χώρο, αλλά πάνω απ' όλα να διαγνώσει σωστά και με απόλυτη ακρίβεια την ανάγκη του και φυσικά να την καλύψει με βάση τα εξειδικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα που αν και μη επεμβατικά αγγίζουν τα όρια της ιατρικής. Συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, μη επεμβατικές μέθοδοι αντιμετώπισης αισθητικών προβλημάτων καθώς και δερμοκαλλυντικά προϊόντα από τους μεγαλύτερους αμερικάνικους και ευρωπαϊκούς οίκους (ΗΠΑ, Ελβετία, Γαλλία) εξασφαλίζουν άμεσο και στοχευμένο αποτέλεσμα σε θέματα που αφορούν τους εξής τομείς.

€ 19.00

Read on...

Product
 

60' Full Βody Anti stress Massage!! Από 16€ για να απολαύσετε ένα ατομικό αναζωογονητικό full body μασάζ 60' ή για να ανανεώσετε τη σχέση σας κάνοντας ένα δώρο στον φίλο σας ή στην φίλη σας ένα full body μασάζ 2 ατόμων στον ίδιο χώρο, στον ολοκαίνουριο χώρο του YourTherapy στο Κολωνάκι, πλησίον μετρό Ευαγγελισμό.

16€: 60' Full-Body Μassage για 1 άτομο 29€: 60' Full-Body Μassage για 2 άτομα Το Μασάζ περιλαμβάνει τις εξής τεχνικές:   Χαλαρωτικού Μασάζ Μασάζ κεφαλής Μασάζ προσώπου Μασάζ άκρων   Υour Therapy   Το Your Therapy είναι είναι ένας νέος καλαίσθητος ζεστός χώρος, που τηρεί αυστηρά τους σύγχρονους κανόνες υγιεινής.Το εκπαιδευμένο προσωπικό πρόθυμο να σας περιποιηθεί και να σας απαλλάξει από την ένταση και το άγχος της καθημερινότητας. Βρισκόμαστε πίσω από τον Ευαγγελισμό, σε απόσταση 3 λεπτά από το μετρό!  

€ 16.00

Read on...

Product
 

29€ από 70€ ( 58 ) για (1) Full Body Μασάζ της επιλογής σας, διάρκειας 45' και (1) Περιποίηση Προσώπου 45', για την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία, από το Rose Spa στους Αμπελόκηπους πλησίον Μετρό Πανόρμου!

29€ από 70€ για (1) Full Body Μασάζ της επιλογής σας, διάρκειας 45' και (1) περιποίηση προσώπου 45'. Για το Full Body μασάζ επιλέγετε ανάμεσα σε: Thai oil Massage (χαλαρωτικό anti stress massage) Tuina Massage ( δυνατό μασάζ με πιέσεις ιδανικό για μυϊκούς πόνους) Hot Stone Massage ( μασάζ με ζεστές ηφαιστειακές πέτρες) Η περιοίηση προσώπου περιλαμβάνει: Καθάρισμα προσώπου με ζεστές πετσέτες για να καθαρίσουμε το πρόσωπο και να απομακρύνουμε τους ρύπους Απολέπιση με scrub για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων Face lift massage για εκγύμναση των μυών του προσώπου και μείωση των ρυτίδων Μάσκα προσώπου για βαθιά ενυδάτωση Serum με υαλουργικό οξύ μείωση ρυτίδων και έξτρα ενυδάτωση Τελείωμα με κρέμα προσώπου με κολλαγόνο, jojoba και συστατικά της νεκρά θάλασσας   Λίγα Λόγια Tuina   Το Tuina μασάζ είναι η παλαιότερη μέθοδος μασάζ στην ιστορία της Κίνας, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως για τη φροντίδα υγείας και τη θεραπεία ασθενειών. Ο μασέζ χρησιμοποιεί χέρια, αγκώνες ή άλλα μέρη του σώματος του, με ιδιαίτερη τεχνική σε σημεία επιφάνειας του ανθρώπινου σώματος, έτσι ώστε να ρυθμίσει τις φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις του σώματος, για την επίτευξη της ανάκτησης και πρόληψης των ασθενειών. Το Tuina μασάζ ανήκει στην εξωτερική θεραπεία της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής. Το Tuina μασάζ είναι πολύ χρήσιμο για την ανακούφιση από την κούραση των μυών και την πνευματική ένταση που προκαλείται από την εντατική εργασία, να βοηθήσει ανθρώπους κατά της αϋπνίας, την πρόληψη των κρυολογημάτων, κλπ.   Thai Oil massage   Το Thai massage, είναι η πιο διαδεδομένη μορφή μασάζ βαθιάς χαλάρωσης και ξεκούρασης. Θα αναζωογωνήσει το σώμα και το πνεύμα σας και θα αισθανθείτε χαλαρωμένοι, ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια. Η θεραπεία τονώνει το σώμα και έχει ευεργετικά αποτελέσματα στους συνδέσμους και τα νεύρα, καθώς και στην κυκλοφορία του αίματος, τη λεμφική ροή, και νευρικά τμήματα.   Hot Stone Οι ηφαιστειακές πέτρες τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος, δημιουργούν υπεραιμία και βοηθούν στην ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους. Γίνονται συνδυαστικά με deep tissue massage μιας και οι πέτρες βοηθούν το σώμα να δεχθεί το μασάζ σε μεγαλύτερο βάθος με αποτέλεσμα την απόλυτη χαλάρωση αλλά και την ανακούφιση από χρόνιους και όχι μόνο μυϊκούς πόνους. Ιδανικό για όσους υποφέρουν από πόνους στον αυχένα τη μέση τη πλάτη κλπ. Αλλά και για όσους θέλουν απλά να χαλαρώσουν.  

€ 29.00

Read on...

Product
 

Από 10€ για ένα βιολογικό ή βαθύ Καθαρισμό Προσώπου ή μια ΜΗ ενέσιμη Μεσοθεραπεία Προσώπου, από το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής Medisystem στην Κηφισιά (πλησίον Ηλεκτρικού Σταθμού).

10€ από 100€ για ένα Βιολογικό Καθαρισμό Προσώπο που περιλαμβάνει: Καθαρισμό Προσώπου με Ατμό και Όζον Μάσκα Πρωτεΐνης Μεταξιού Ενυδάτωση με Βλαστοκύτταρα ή Βotox (μη ενέσιμο) ή Χαβιάρι Μάσκα Υαλουρονικού Οξέος 14€ από 60€ για έναν Βαθύ Καθαρισμό & Ενυδάτωση Προσώπου & ΔΩΡΟ μια οξυγονοθεραπεία προσώπου για λαμπερό και υγιές πρόσωπο. 20€ από 75€ για μία (1) ΜΗ Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Προσώπου με τη μέθοδο Fraxpeel, εξαιρετικά αποτελεσματική κατά της γήρανσης του δέρματος.   Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής +Medisystem   Τα ιατρεία του Medιsystem αποτελούν ένα σύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής και ποιότητας, με έμφαση στην επιστημονική παροχή υπηρεσιών υγείας και ιατρικής προσώπου και σώματος, Στα Medisystem εφαρμόζονται θεραπείας που σταματάνε τον χρόνο και κάνουν την γυναίκα να είναι μάχιμη σε όλες τις ηλικίες.   Σκοπός και φιλοσοφία του Medisystem είναι να εφαρμόσουμε στην Ελλάδα όλες τις εφευρέσεις στην ιατρικη αισθητική με απόλυτη επιτυχία χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και επώνυμα υλικά στα πιο έμπειρα χερια ιατρών, έτσι ώστε οι εφαρμογές μας να μην έχουν όμοια τους, σε όλο τον κόσμο.   Τί Παρέχουμε Eπιλογή μεταξυ των καλυτέρων επώνυμων υλικών Ιατρους με ειδικότητα στην κάθε εφαρμογή Χώρους μελετημένους με έγκριση απο τον ιατρικό σύλλογο Αθηνών Μηχανήματα με IZO (με έγκριση απο τον ιατρικό σύλλογο) και πανω απο όλα ανθρώπινη εξυπηρέτηση, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη   Με εξειδικευμένους ιατρούς, διαιτολόγους και πολύπειρο προσωπικό αισθητικών στα Medisystem θεωρούμε καθήκον την αίσθηση πολυτέλειας για όλους και την συνδυάζουμε με την ανάγκη καθημερινής φροντίδας για το σώμα και το πρόσωπό σας. Σε έναν άριστα και όμορφα διαμορφωμένο χώρο, με όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου ινστιτούτου κοσμετολογίας

€ 10.00

Read on...

Product
 

29,90€ από 120€ ( 75 ) για έναν (1) Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου σε 13 στάδια διάρκειας 2 ωρών ΚΑΙ μια (1) συνεδρία φωτοανάπλασης με IPL laser, για λεύκανση και σύσφιξη προσώπου και ΔΩΡΟ οριστική αποτρίχωση IPL LASER άνω χείλος, στο Jazzy Nails and More στον Άγιο Δημήτριο.

29,90€ από 120€ για ένα Πακέτο Περιποίησης Προσώπου που περιλαμβάνει: 1 Βαθύ Καθαρισμό προσώπου σε 13 στάδια: Ντεμακιγιάζ Γαλάκτωμα Λοσιόν Peeling Ατμός Όζον-Vaper Εξαγωγή σμήγματος Αφαίρεση κεχριών με βελόνα Αντισηπτική δράση-Υψίσυχνα Καταπραϋντική κρέμα Καταπραϋντική και ενυδατική μάσκα Ορός ανάπλασης Ενυδατική κρέμα Αντιηλιακή κρέμα 1 Συνεδρία Φωτοανάπλασης με IPL laser, για λεύκανση και σύσφιξη προσώπου ΔΩΡΟ οριστική αποτρίχωση IPL LASER άνω χείλος   Φωτοανάπλαση IPL (Total Photo Rejuvenation)  Η Φωτοανάπλαση είναι μια επαναστατική θεραπεία που βελτιώνει θεαματικά την εμφάνιση του δέρματος και των υποδόριων ιστών με τη χρήση έντονου παλμικού φωτός. Υπό την επίδραση του παλμικού φωτός οι ινοβλάστες διεγείρονται και έτσι έχουμε αυξημένη παραγωγή σε κολλαγόνο και ελαστίνη κάνοντας το δέρμα πιο σφριγηλό και νεανικό. Κλινική μελέτη σε τμήμα δέρματος που έχει ολοκληρωθεί αγωγή IPL έδειξε αύξηση σε κολλαγόνο 50%.    Ποιά είναι τα οφέλη που προσφέρει η Φωτοανάπλαση; Επαναπροσδιορίζει το οβάλ του προσώπου και καταπολεμά τη χαλάρωση Συσφίγγει την επιδερμίδα Οι λεπτές γραμμές σβήνουν Οι βαθιές ρυτίδες βελτιώνονται Αντιμετωπίζει τα σημάδια αφυδάτωσης To δέρμα γίνεται φωτεινό χωρίς πανάδες, κηλίδες και δυσχρωμίες Μειώνει τα σημάδια της φωτογήρανσης (καταστροφή του δέρματος από τον ήλιο)  Καταπολεμά δραστικά σημάδια και ουλές Επαναφέρει το τραχύ δέρμα με μεγάλους πόρους. Δέρμα προσώπου που είναι ήδη καθαρό και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, μπορεί να γίνει πιο σφριγηλό, πιο φωτεινό, πιο νεανικό!   Η φωτοανάπλαση πλεονεκτεί σε πολλά σημεία έναντι άλλων θεραπειών ανάπλασης του δέρματος.  Μερικά από τα μοναδικά της πλεονεκτήματα είναι τα παρακάτω: Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας - μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις συνήθεις δραστηριότητές σας. Το δέρμα δεν ξεφλουδίζει.  Δεν κοκκινίζει! Είναι εξαιρετικά ασφαλής θεραπεία, χωρίς παρενέργειες. Η θεραπεία είναι σύντομη και άριστα ανεκτή.  Δεν απαιτείται τοπική αναισθησία και η διάρκεια της δεν ξεπερνάει τα 10 – 15 λεπτά.  Εφαρμόζεται και στα πιο δύσκολα μεσογειακά δέρματα.   Jazzynails and More Το "Jazzynails and More" άνοιξε και σας περιμένει σε έναν σύγχρονο και πολυτελή χώρο στον Άγιο Δημήτριο, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ομορφιάς από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Είμαστε έτοιμοι να σας περιποιηθούμε σε ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε. Manicure, pedicure, τεχνητά νύχια, αποτρίχωση, αισθητική προσώπου είναι μερικοί από τους τομείς που είμαστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Προσεγμένο, με επώνυμα υλικά και τηρώντας όλες τις προδιαγραφές υγιεινής, είμαστε εδώ για εσάς!

€ 29.90

Read on...

Product
 

12€ από 120€ ( 90 ) για 1 βαθύ καθαρισμό προσώπου και 1 θεραπεία ματιών βλεφαροπλαστική για καταπολέμηση μαύρων κύκλων, συνολικής διάρκειας 120', για να νιώθετε αναζωογονημένες και λαμπερές στο χώρο ομορφιάς Lipogen στη Νέα Σμύρνη.

12€ από 120€ (-90%) για 1 βαθύ καθαρισμό προσώπου που περιλαμβάνει: 1 βαθύ καθαρισμό προσώπου 1 θεραπεία ματιών βλεφαροπλαστικής.   Lipogen Νέας Σμύρνης Ο πολυχώρος ομορφιάς Lipogen Νέας Σμύρνης, στην Ομήρου 41-43, μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας, σας προσφέρει σε έναν ιδιόκτητο χώρο 400 τ.μ. τις πιο εξελιγμένες μεθόδους αποκατάστασης και πρόληψης σε ό,τι αφορά την υγεία του δέρματος, του σώματος και του προσώπου, αλλά και λύσεις στην εξάλειψη της τριχοφυΐας.   Κάποιες από τις πιο δραστικές και μόνιμες λύσεις, με τις πλέον εξελιγμένες τεχνικές είναι: RF ραδιοσυχνότητες Μέθοδος VPL και IPL (μέθοδος φωτοανάπλασης για αποκατάσταση κολλαγόνου στο πρόσωπο και στο σώμα, εξάλειψη κυτταρίτιδας και τριχοφυΐας) Laser Σώματος, Laser Αποτρίχωσης, Laser Αισθητικής. Cavitation(σπηλαιωση) Εφαρμόζεται επίσης όλη η γκάμα των συμβατικών θεραπειών προσώπου και σώματος, όπως:   Μπότοξ: μη ενέσιμη καλλυντική θεραπεία με τα ευεργετικά αποτελέσματα του εξαπεπτιδίου, το οποίο είναι υπεύθυνο για την αδρανοποίηση των εκφραστικών μυών έχοντας σαν αποτέλεσμα τη δραστική μείωση των ρυτίδων.   Υαλουρονικό οξύ: μη ενέσιμη καλλυντική θεραπεία με βάση το υαλουρονικό οξύ, με σκοπό την έντονη αντιγήρανση και ανάπλαση του δέρματος, με επουλωτικές ιδιότητες.   Βλεφαροπλαστική: αντιμετώπιση και μείωση μαύρων κύκλων, οιδημάτων και σακούλες κάτω από τα μάτια με φύλλο κολλαγόνου.   Βλαστοκύτταρα: για έντονη λάμψη του προσώπου, λεύκανση και αντιγήρανση.   Θαλασσοθεραπεία: δραστική θεραπεία για έντονη καταπολέμηση τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας, η οποία αυξάνει την απορρόφηση μεταλλικών στοιχείων, ιχνοστοιχείων και βιταμινών.   Σοκολατοθεραπεία: θεραπεία αντιστρές και ευεξίας.   Θεραπεία χρυσού: έντονη ενυδάτωση και σφριγηλότητα, λόγω του ευεργετικού στοιχείου του χρυσού με έντονες ενυδατικές ιδιότητες.   Θεραπεία Κλεοπάτρας με μάσκα αργιλική: για αντιμετώπιση χαλάρωσης (επιδερμικής και εν τω βάθει), ραγάδων, καθώς και δραστική μείωση πόντων.    

€ 12.00

Read on...

Product
 

Σύσφιξη Ανόρθωση Γλουτών ή Στήθους!! Από 45€ για θεαματική ανόρθωση γλουτών ή του στήθους, με μια ολοκληρωμένη θεραπεία με μόνιμο ορατό αποτέλεσμα από την πρώτη επίσκεψη και ιατρική επίβλεψη, από το So you Cult στην Αθήνα.

45€: 6 θεραπείες σύσφιξης και ανόρθωσης γλουτών ή στήθους: 3 θεραπείες Τrio-Polar RF (ραδιοσυχνότητες) και 3 θεραπείες Cavitation. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 3 επισκέψεις. 69€: 12 θεραπείες σύσφιξης και ανόρθωσης γλουτών ή στήθους: 6 θεραπείες Τrio-Polar RF (ραδιοσυχνότητες) και 6 θεραπείες Cavitation. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 6 επισκέψεις. 109€: 20 θεραπείες σύσφιξης και ανόρθωσης γλουτών ΚΑΙ στήθους: 10 θεραπείες Τrio-Polar RF (ραδιοσυχνότητες) και 10 θεραπείες Cavitation. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 10 επισκέψεις.     Λίγα Λόγια   Έχετε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ της περιοχής των γλουτών ή του στήθους για να διορθώσετε στοχευμένα το πρόβλημα που σας απασχολεί και να δείτε θεαματικά αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν, καθώς και την ευκαιρία να συνδυάσετε και τις δύο περιοχές με ένα ολικό πακέτο θεραπείας!   Η κάθε θεραπεία έχει συνολική διάρκεια 40 λεπτών.   Λίγα λόγια για τις θεραπείες:   Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται με τρία τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα όπου με τον συνδυασμό τους πετυχαίνουμε εκπληκτικά αποτελέσματα!   Το Τrio-Polar RF είναι μία μη επεμβατική μέθοδος ιδανική για κάθε τύπο δέρματος, που λειτουργεί με την υπερσύγχρονη τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων (RF), η δράση των οποίων φτάνει μέσα στο δέρμα με εντυπωσιακά αποτελέσματα σύσφιξης και ανόρθωσης από την πρώτη συνεδρία, βαθύτερα από οποιαδήποτε άλλη συσκευή τέτοιου τύπου.   Το Cavitation είναι ανώδυνη, ευχάριστη, μη επεμβατική θεραπεία για τοπικό πάχος, μυϊκή ατονία, χαλάρωση στήθους και γλουτών και κυτταρίτιδα. Χρησιμοποιείται για την εκγύμναση των γλουτών και του στήθους, για την ανόρθωσή τους και την αύξηση της μυϊκής τόνωσης. Τα οφέλη συνεδριών:   Αισθητή σύσφιξη και ανόρθωση του στήθους και των γλουτών (Αδυνάτισμα -όπου απαιτείται- που επενεργεί στους ιστούς, με αποβολή λίπους από την στοχευμένη περιοχή) Λείανση και άμεση επιδερμική σύσφιξη.  

€ 45.00

Read on...

Product